Suze su mi potekle kad sam citao opis

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mozda gresim, ali cini mi se da je pre nekoliko meseci ovaj Kramer bio prodavan u delovima, pa je pitanje sta je tu originalno na njemu. To je prodavao isti taj lik na kupujemprodajem, ali postoji mogucnost da sam ja to nesto pomesao, pa se ti jos raspitaj.... A koja je serija, to ne znam, ne razumem seToneChaser wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Kramer-a ... d=22119075
Zasto je ovaj Kramer ovako jeftin? Je l ovo neka kopija ili neka najslabija serija ili sta vec?
I jos "American custom"
Pogledaj ime prodavca i sve ce ti biti jasno...ToneChaser wrote:A neko da iskomentarise moje pitanje vezano za kramer oglas???
Tu toliko stvari ima koje su sumnjive da ne znas odakle da pocnes. Body shape sa sve tim ivicama a la Ibanez radius (nikad video na Krameru), lose uradjen pointy headstock (too wide), nikad vidjen truss rod cover, konfiguracija/polozaj potova i switcha a obaska sto nikad nije postojao model American Custom. Postojala je American serija a tu imas jedno 20-30 modela od kojih neki imaju Custom varijante sto otrpilike znaci da imaju nestandardni magnet ili imaju nestandardni paint job. Nikakav poseban tretman drugi nemaju.ToneChaser wrote:A neko da iskomentarise moje pitanje vezano za kramer oglas???
Pa nije baš sasvim tako. I stranci gledaju da prođu koliko je moguće jeftinije, kalkulišu svaki cent, odmeravaju... Istina je takva, u muzičkoj industriji, (proverena statistika iz prve ruke) i u stranim zemljama se najveći deo prometa ostvari na jeftinim stvarima, tj. shit brendovima poput Behringer-a i sl.Cortex wrote:Potrebno je da se ode samo malo dalje od Srbije, dovoljno je npr u Cesku, Austriju, ne mroa dalje, pa da ljudi prestanu da se iscudjavaju nad oglasima kao sto je za Vox kabinet. Taj da je psotavi ooglas na TheGearPage-u ili TDPRI taj cab bi otisao za sat vremena. Za taj cab ce biti zainteresovana ne sacica ljudi, vec moooooozda 1-2 coveka u Srbiji i postavljac oglasa to zna, ne zeli da traci svoje vreme, pa je to i napisao u oglasu, bas uopste ne vidim problem sa tim oglasom. Mada me niko nije ni pitao da li vidimAj uzdravlje
jbg bez kofera, ali zato dobiješ tri magneta + alniko pikape!doksas wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... d=22441629
Suze su mi potekle kad sam citao opis
Cortex wrote:...Taj da je psotavi ooglas na TheGearPage-u ili TDPRI taj cab bi otisao za sat vremena.
sreca tvoja pa si vanredanTrzalica wrote:P.S. plašim se da bi samo neko ko je redovan član ovog i sl. ovakvih foruma i mogao postaviti takav oglas na KP!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest