Suze su mi potekle kad sam citao opis

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mozda gresim, ali cini mi se da je pre nekoliko meseci ovaj Kramer bio prodavan u delovima, pa je pitanje sta je tu originalno na njemu. To je prodavao isti taj lik na kupujemprodajem, ali postoji mogucnost da sam ja to nesto pomesao, pa se ti jos raspitaj.... A koja je serija, to ne znam, ne razumem seToneChaser wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Kramer-a ... d=22119075
Zasto je ovaj Kramer ovako jeftin? Je l ovo neka kopija ili neka najslabija serija ili sta vec?
I jos "American custom"

Pogledaj ime prodavca i sve ce ti biti jasno...ToneChaser wrote:A neko da iskomentarise moje pitanje vezano za kramer oglas???

Tu toliko stvari ima koje su sumnjive da ne znas odakle da pocnes. Body shape sa sve tim ivicama a la Ibanez radius (nikad video na Krameru), lose uradjen pointy headstock (too wide), nikad vidjen truss rod cover, konfiguracija/polozaj potova i switcha a obaska sto nikad nije postojao model American Custom. Postojala je American serija a tu imas jedno 20-30 modela od kojih neki imaju Custom varijante sto otrpilike znaci da imaju nestandardni magnet ili imaju nestandardni paint job. Nikakav poseban tretman drugi nemaju.ToneChaser wrote:A neko da iskomentarise moje pitanje vezano za kramer oglas???
 Aj uzdravlje
 Aj uzdravlje 

sta je sad zapalo za oko da si stavio tele na oglase?
  sta je sad zapalo za oko da si stavio tele na oglase?  

Pa nije baš sasvim tako. I stranci gledaju da prođu koliko je moguće jeftinije, kalkulišu svaki cent, odmeravaju... Istina je takva, u muzičkoj industriji, (proverena statistika iz prve ruke) i u stranim zemljama se najveći deo prometa ostvari na jeftinim stvarima, tj. shit brendovima poput Behringer-a i sl.Cortex wrote:Potrebno je da se ode samo malo dalje od Srbije, dovoljno je npr u Cesku, Austriju, ne mroa dalje, pa da ljudi prestanu da se iscudjavaju nad oglasima kao sto je za Vox kabinet. Taj da je psotavi ooglas na TheGearPage-u ili TDPRI taj cab bi otisao za sat vremena. Za taj cab ce biti zainteresovana ne sacica ljudi, vec moooooozda 1-2 coveka u Srbiji i postavljac oglasa to zna, ne zeli da traci svoje vreme, pa je to i napisao u oglasu, bas uopste ne vidim problem sa tim oglasom. Mada me niko nije ni pitao da li vidimAj uzdravlje

jbg bez kofera, ali zato dobiješ tri magneta + alniko pikape!doksas wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... d=22441629
Suze su mi potekle kad sam citao opis

Cortex wrote:...Taj da je psotavi ooglas na TheGearPage-u ili TDPRI taj cab bi otisao za sat vremena.

sreca tvoja pa si vanredanTrzalica wrote:P.S. plašim se da bi samo neko ko je redovan član ovog i sl. ovakvih foruma i mogao postaviti takav oglas na KP!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest