bash tako!Dersu Uzala wrote:Platis Custom Shop Stradzu i Telca (2800$ each, tu negde) i posle par godina izvitoperi se vrat, buzzuje all over the place. Sad moraju da se nivelisu pragovi i da se majmunise oko setupa i sipke, ali tu nema puno pomoci. Relic job je katastrofa sto se da videti iz prilozenog a ton je posebna prica. Nijedna gitara nema onaj twang, mada ne znam koji su magneti u pitanju ali nije ni bitno. Zvuci sterilno, isprazno, nema onu neku trecu dimenziju, prostornost, kao da dolazi iz bunara. Nema twang, nema visokih, kao da si cebe prebacio preko gitare i zvucnika. 'Gluve' gitare. Natakario sam ih na Boogiejv zeleni kanal u Fender Tweed mode i poredio sa nekim svojim OLP Petruccijem koji je doduse teska budzevina, nista na njemu nije vise fabricko. Basswod body, maple neck, rosewood fretboard. DiMarzio Steve's Special i to u full humbucker modu. Ono peva, twangie as shit, a ova dva Fendera se guse, a setup na pojacalu identican, nista tako nisam. Taj OLP je kupljen za 150$ i ulozeno je jedno 150$ hardvera u njega (po nabavnim cenama za dilere). Hipshot tremolo, DiMarzio Air Norton i SS i civije su menjane. Znaci oko 300$. Plus paint job koji je bio free. Ovo 2800$ baka, radi ko govno. Kako se ljudi loze na Fender meni nije jasno. Pa jos custom shop shatro. Ubacili su na obe gitare vratove koji nisu pravilno seceni (quartersawn) i ovi krenuli da se krive na donjoj (high strings) ivici i kazem tu pomoci nema. Sva sreca it's bolt on, jednog dana ce moci baja da zameni kompletno vratove nadam se.Hotstepper wrote:Što bre ovako mračno...?
Onaj moj Totem shredcaster iz 2000. godine, na drugoj temi, em lepljen vrat em se bio kompletno odlepio pre jedno 6-7 godina (bajat lepak originalno koriscen), eno ga dan danas prav ko strela, cudo jedno.

Ja sam probao nekoliko Custom Shop telaca i stratova i mogu isto ovo da potvrdim, ne preteruje Dersu ni najmanje. potpuno shit instrumenti za kolicinu love koju dash za njih! Uvaljuju potpis Custom Shop za ljude koji se pale na isti, a to je bash potpuno wrong