Ово је супер забавно да се код куће зафркаваш кад си наварен, само не знам уопште где бих ово користио уживо.Baba Slim wrote:Koje ludilo... Mislim, ne treba mi ni u snovima, ali EHX su kraljevi...![]()
Spoiler:
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
- ToneChaser
Dve gitarice sa moj epaklene teme hehe

+ ovi patchevi za moj gt10
http://www.jameslimborg.com/boss-gt-10-patches.html

+ ovi patchevi za moj gt10
http://www.jameslimborg.com/boss-gt-10-patches.html
Ajde ja ću

Mike's new signature Fender Custom Shop strats.
Će da vidimo...

Će da vidimo...
Spoiler:
-

nista novo

Gagi, dobro je!
Već sam mislio da sam ja jedini na forumu koji se loži na stratove
Već sam mislio da sam ja jedini na forumu koji se loži na stratove

- mislim_stvarno
eh, da si se par godina ranije registrovao na forum, stratovi bi ti izasli na nosnodi wrote:Već sam mislio da sam ja jedini na forumu koji se loži na stratove

- Guitar_thrill
- MF veteran
Zar je toliko godina prošlo? 

- mislim_stvarno
ima dosta.
pa, ti i ja smo ovde od '08, a cenim da je onaj udarni talas sa dvejnovim trolovanje "kupi fender" dosao 10 (eventualno 9te), a onaj deo kad su svi pokupovali po neki strat samo malo kasnije
ispiranje mozga uspesno 

- Dersu Uzala
Interesantno je da u dvoristu iza kuce ima desetak Suhr gitara koje su mu ovi slali kao endorsement i za photo shoots ali ih ne gotivi niti ih koristi uopste. A ove ce' probamo kad odemo sledeci put kod MIke-a, da mu odnesemo Scala Backbones malo da se igra.. Njemu je inace vencani kum moj dugogodisnji poznanik, takoreci prijatelj, nas lik.Gagi wrote: Mike's new signature Fender Custom Shop strats.
- ToneChaser
mislim_stvarno wrote:ima dosta.pa, ti i ja smo ovde od '08, a cenim da je onaj udarni talas sa dvejnovim trolovanje "kupi fender" dosao 10 (eventualno 9te), a onaj deo kad su svi pokupovali po neki strat samo malo kasnije
ispiranje mozga uspesno
Cccc znaci kakve ste vi onda bili paljevine nekada, a sada ismejavate nove clanove koji dodju na forum i cepidlacite

- Guitar_thrill
- MF veteran
to nije bilo trolovanjemislim_stvarno wrote: onaj udarni talas sa dvejnovim trolovanjem "kupi fender" dosao 10 (eventualno 9te)

ja sam i dalje paljevinaToneChaser wrote: Cccc znaci kakve ste vi onda bili paljevine nekada, a sada ismejavate nove clanove koji dodju na forum i cepidlacite![]()

onćopik:

Kako su male ove gitareGagi wrote:Ajde ja ću![]()
Će da vidimo...Spoiler:

- Dersu Uzala
I like all 3 of 'em. Valjda nisu i njemu sjebali sva tri vrata doduse 

- Dersu Uzala

Kacmo vec na temi, da spomenem mali kuriozitet.
Kacio sam ove gitare a imate i ceo album online, svirao sam ove dve gitare nedavno i sta reci...To je neki CS stradza reissue 61' valjda ili tako neka pozerima bitna godina, a telac je CS tamo neki reissue '50 i neko, koje god je izvikanije...
Ova dva konkretno komada su low entry u smislu cenovnika, straja je valjda oko $2,600 i change a telac oko $2,800 i sitnis. Fine, Custom Shop jel.
Stradza je standardni taj gorepomenuti stradza koji se moze pazariti u americkom izdanju AVRI whatever the fuck, al sa jednom izmenom! Ima curly da ne kazem bird's eye maple neck. Znaci, ovi iz CS shopa su viknuli Hesusa (ili Sesara, Alehandra, ko god je bio u smeni at yelling distance) 'donesi more Hesus crnog AVRI stradzu sa kamare (standardnih Made in USA crnih AVRI stradza od 900-1200$ po glavi). Hesus ga prineo, ovaj uzeo sa gomile vrat za tog stradzu (kad se delju vratovi za tog AVRI stradzu ovi ubace i par bird's eye maple planks i posalju u CS) prisrafio i sad te to kosta umesto dodatnih 100$ za taj pticiji javor, kosta te brale preko extra 1,300 baka pa ti vidi. A da, pecat, nikako ne zaboraviti stambilj. Nazdravlje.
Telac je vec bio zajebaniji. Ne samo sto mislim da to nije standard color (mada neam pojma) vecma mu je narucen i relic job. Kako su to oni odradili da se videti. Naplatili su taj relic 1600 baka za taj posao a mozda gresim dusu, mozda je uracunat tu i taj famozni pejntdzob. Ne bi me cudilo. Opet, nazdravlje.
Medjutim, kako su te gitare zavrsile kod mene? Pa doneo ih lik koji je narucio gitare pre dve godine na popravku mom ortaku. Oba vrata su poceli da se izoblicavaju sa donje stane (low E po visini, high E po frekvenci

Uzgred, vrat se vitoperi na obe jer je los komad drveta, nije pravilno (quartersawn) secen, a bio je blizi spoljnjem delu debla i guten-tag.
Eto tako stvari stoje pilici moji.

To vi je taj relic dzob.

Da, baš sam se pitao zašto ne rabi precious Suhr koji bi u stvari trebalo da bude nafuraniji brend u odnosu na narodno oslobodilački Fender, eto ti ćeš možda imati prilike da iskopaš tu tajnuDersu Uzala wrote:Interesantno je da u dvoristu iza kuce ima desetak Suhr gitara koje su mu ovi slali kao endorsement i za photo shoots ali ih ne gotivi niti ih koristi uopste. A ove ce' probamo kad odemo sledeci put kod MIke-a, da mu odnesemo Scala Backbones malo da se igra.. Njemu je inace vencani kum moj dugogodisnji poznanik, takoreci prijatelj, nas lik.Gagi wrote: Mike's new signature Fender Custom Shop strats.

Ah uspeo ti je teaser, budi drug pa daj neki infoNjemu je inace vencani kum moj dugogodisnji poznanik, takoreci prijatelj, nas lik.