Ma nema ljutnje, ni izdaleka, nisam ni skapirao da me otkacinjes, sve ok, nema sta...

Nego nisam hteo da budem pogresno shvacen, jer pojacalo prodaje drugar, pa da ne bude da forsiram, jer je to uvek pipava situacija - neko pita za savet, i ti onda preporucis nesto sto prodaje neko ko ima veze sa tobom. Pa, kapiram kako to moze da izgleda sa strane.
Znam da raspoloziva glasnoca zavisi i od gazde, i od uobicajene prakse po lokalima gde su ljudi na sta navikli. Tonci vole tisa pojacala jer realno - manji je izvor buke a samim tim i potencijalnih problema za stvaranje uravnotezene celokupne slike. Fora je u tome sto ja ne volim da "izuvam" druge, a nisam ni narocito fan
toga da mene izuvaju protiv moje volje (osim kad svesno odem na metal svirku, pa neka me sabiju, sam sam trazio).
Naravno da se podrazumeva da moras sebe da cujes, ali to u dobroj meri zavisi kako i ostali iz benda sviraju. Moze se mozda onda reci da ja imam srece, pa je meni sa mojim bendovima pojacalo od 20W i vise nego dovoljno, u bilo kom kontekstu. A znam da, kad si samo sa procesorom, uvek zavisis i od monitoringa ako ides direkt u mix, ili od pojacala na koje se kacis. U svakom slucaju, nezgodno, previse varijabli koje mogu znatno da otezaju izvedbu citave price.
Ako uopste razmisljas o ovom Classic 30, nazovi coveka, spreman je i da se dogovori za cenu, a u medjuvremenu idi u Artist, i zamoli ih da ga probas i POJACAS na par sekundi, znaci ne 2-2.5, nego bar na 4-5, pa onda vidi, jer sam ubedjen da si stekao pogresan utisak oko 50W i 100W verzije (ako 100W uopste postoji nisam siguran), jer garant ni to na svirci nije bilo pojacano kako treba jer rusi kucu do temelja.