koliko vidim kod sebe, sa godinama i nazovi je zrelošću (

istina, da se tada čovek na kraju zapita, zašto se onda kupuju sve te brojne pedale,

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Boga pitaj kako to radi, meni na Youtube sve drive pedale rade isto. Kad prislone onaj jadan mikrofončić od kamere na odvrnuto pojačalo, a plus i sam site dodatno sabije snimak priikom upload-a, dobije se takva nenormalna kompresija da i najbeživotnija, najprštavija distorzija zvuči namunjeno. Mislim da, ustvari, ne bi bilo loše napraviti pedalu tipa ''Poor Man's Youtube Review Compressor'', dobro bi došla u nekim live situacijama.Gagi wrote:apropo Vertex-a slušaj ovaj fuzić, da l' će Majki odoleti ovoj bombonici.
merk wrote:točno. baš o tome je bilo govora. fuzz je kao i svi ostali efekti samo dodatak, sve ostalo bi trebalo biti produkt gitare i pojačala.
jao, pa bas mi je drago sto si ME pitaoGagi wrote:kakva su tvoja iskustva i šta preporučuješ?
Pa dobro, kad si baš navalio, može!Cortex wrote:cim mi prodje neka frka pravim pa javljam utiske i obavezno ti šaljem da probaš
A kako drugačije?Gagi wrote:@tommy ništa ti ne verujem u vezi tvog strata, mora da se proveri to uz neko pivo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest