bancika wrote:Valjda je 50ica koreanska a 100ka japanski gotoh. Nisam 100% siguran. U svakom slucaju, japanski je oko 100$ a koreanski oko 50 pa po tome mozes da vidis. Mozda im je oznaka jeenaka ceni
Pitam posto sam u dilemi izmedju ta dva modela umesto dafaultnog koji je na mexican stratu. Da li se isplati WS50 stavljati, cenim da da
Verovatno je ok i taj, pogotovo za te pare...nisam ga probao doduse, pa ne mogu da tvrdim. Ako je osnova i sedla od celika, trebalo bi da bude makar pristojno.
Meni smeta druga stvar, što su dugmići previše blizu prekidaču, i u toku svirke mi se dešava da časkom odem iz ''toneprint'' moda u looper, i obrnuto. Inače, za sve ostalo... Što kažeš, ne može sve.
Toneprint pedale nisu za veći br. cipela od 42 meni je problem da dođem do toggle prekidača a de ne mrdnem neki od potova, a nemam nešto posebno debele prste, mada to je cena za veličinu ovih pedala što mi u poslednje vreme biva veoma važno.
Čestitke Funkomat, obavezno čekiraj toneprint opcije, ja sam se iskreno oduševio kakvih sve ima za HOF i Coronu, totalno novi horizonti, a ako imaš vremena možeš i sam da izradiš neki mod pomoću editora:
Par saveta za korišćenje toneprint opcije, jer sam i sam imao malih muka dok sam provalio , ako već nisi obavezno apdejtuj firmware pedale preko USB kabla kao i instaliranu toneprint aplikaciju preko telefona (ako koristiš) jer neće da radi. Kad se sve to sredi sve je u par klika, works like a charm.
Javi utiske
pa to i kazem. nema niceg korisnog u iznosenju svog misljenja nasuprot necijoj sreci, ali kad vidim ekran i softver za nesto a ima veze sa gitarskom pedalom izgubim svu volju za sviranjem. nadam se da vi tone print momci nemate istu reakciju i d ce dosta dobre muzike proizici iz koriscenja ovih naprava
Gagi wrote:
Čestitke Funkomat, obavezno čekiraj toneprint opcije, ja sam se iskreno oduševio kakvih sve ima za HOF i Coronu, totalno novi horizonti, a ako imaš vremena možeš i sam da izradiš neki mod pomoću editora:
Hocu hocu.
bancika wrote:
Cortex wrote:e da je gilmour ovo imao...
...verovatno bi koristio default podesavanje i svirao
Posto je on generalno poznat po tome da NE eksperimentise sa opremom...
Cortex wrote:pa to i kazem. nema niceg korisnog u iznosenju svog misljenja nasuprot necijoj sreci, ali kad vidim ekran i softver za nesto a ima veze sa gitarskom pedalom izgubim svu volju za sviranjem. nadam se da vi tone print momci nemate istu reakciju i d ce dosta dobre muzike proizici iz koriscenja ovih naprava
Kontam da ce se koristiti jedno do dva podesavanja, kao i na svakoj drugoj pedali ali sto se ne bi covek poigrao.
taj rad.
inace, istina, i hendrix i gilmour su bili teski experimentatori ali prilika tadasnjih efekata je bila takva da nisi mogao tako lako da preteras valjda, dok danas...medjutim sve je to individualno, za nekoga je i distorzija nepotreban dodatak zvuku a kamoli nekakve swirly modulacije
pa da, jer bi im prebrzo krenulo oduzimati od pesme. dok kod nas, ili bar mene, zvuk cesto i jeste pesma. sto je takodje okej, sve je to ok, ali eto, treba dati sansu, i oprostiti uspeh svakome™
Dnevna doza prosecnog gitariste: Ode u radnje da kupi akustaru, vrati se sa elektricnom...
No nije ni elektricna ni akusticna, vise neki hibrid, ali svakako odlicna za razglas i nema 'fonije. James Neligan Guitars
Firma nije poznata, ali je i cena vrh. jedna jedina je stigla u Mitros kako su mi rekli. Provao sam gitare u rangu do 50.000 dinara i par skupljih, ovo mi se najvise svidelo (210e sam je platio). Probao sam Takamine, Washburn, Ibanez, Fender, Epiphone, Sigma....(sve proizvodjace koji imaju u nasim radnjama)... neke jeftinije, neke skuplje, puno gitara za jedan dan i ovo mi se ipak najvise svidja jer ja mnogo vise sviram elektricne gitare, tako da je to meni to. izrada vrh, super preamp, jako niska akcija, super civije. I stavio sam da vidim kako ce mene izdrzati DiAddario EXP.
Tjest: