Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nemanja to odlicno zvuci, cestitam!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hvala matori. Referenca HH tona mi je od uvek tvoj SG.Cortex wrote:nemanja to odlicno zvuci, cestitam!

Ovaj je malko namunjeniji, ali je okej skroz, iako je klasifikovan za mjetal i to, meni se svidja na klinu i drajvu, neck mu je 7,2k, bridge je munja.
  Ovaj je malko namunjeniji, ali je okej skroz, iako je klasifikovan za mjetal i to, meni se svidja na klinu i drajvu, neck mu je 7,2k, bridge je munja.   

super super to zvuci, nemam nikakvih zamerki   

na mom SG-u je sada satriani niska akcija, koju je metnuo cika Oboss, prvo sam bio u fazonu ovo je weird, i malo teze se benduje, ali twanguje toliko da to nije normalno...za sad drzim ovako, do jaja mi je

na mom SG-u je sada satriani niska akcija, koju je metnuo cika Oboss, prvo sam bio u fazonu ovo je weird, i malo teze se benduje, ali twanguje toliko da to nije normalno...za sad drzim ovako, do jaja mi je
Svi su profi iskulirali ovu kolekciju.Dejaah wrote:super je taj viper...
ja sam imao istog ali sam ga prodao liku u Bg-u, samo sto je ovaj komad ima p90 na necku...
nisam dugo nista kacio pa evo
 Svaka cast Dejaah.
 Svaka cast Dejaah.   Kako se odlucujes koju da sviras?
 Kako se odlucujes koju da sviras? 
Cestitke i Nemanji, naravno. Sad samo da pocnes da sviras neki mjetal, ipak je Viper nabrijana masina.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa onako pravo da ti kazem nije kao ove sa EMG-ovima, meni se cini da ja ovo bash napravljeno kao pandan gibsonovim gitarama, samo ima jumbo pragove i malko jachi bridge magnet, neck je PAF 59.Tenji wrote:Svi su profi iskulirali ovu kolekciju.Dejaah wrote:Svaka cast Dejaah.
Kako se odlucujes koju da sviras?
Cestitke i Nemanji, naravno. Sad samo da pocnes da sviras neki mjetal, ipak je Viper nabrijana masina.

I dobio par trzalica

koje su mi mnogo tanke ali lepo izgledaju :3

Uzeh ovih dana...malo trampa, malo doplata....
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Vrći sve nazad. Kapice koje si stavio su dobre samo za "Radio klub" amatersku samogradnju.
Ostavi belu masku i pojačaj zlatni izgled, nabavi zlatne SG dugmiće, ima ih kod Banzai-a (komplet oko 10e)
Na primer, ovako:

sve sto je fat twang rekao...

Amin.

maksimum bespotrebne kustomizacije = 1 velimirovic moracemo uvesti i tu jedinicu u udzbenike 

Ali, samo ako jedan devic vredi 2 velimirovica za meru bespotrebne kustomizacijemajtimika wrote:maksimum bespotrebne kustomizacije = 1 velimirovic moracemo uvesti i tu jedinicu u udzbenike

Ja sam gori od najgorih, najvise sto mrzim na svetu je da gledam 3 crne gitare godinama. Da nisam uzeo ovu Sozo mislio bih da mi je crna boja sudjena.
Zato sam resio da se izivljavam, dekali su po 5$, a lako se skidaju, kad mi dosade lako cu ih sve poskidati. Vidim i ja da kako sam stavio Paisley na Fendera jednostavno drvo zivota nema smisla ako je ikada uopste i imalo na njoj, tako da to sigurno leti, ali eto, drzim jos malo, cisto da kolege Fenderovce malo iznerviram, neki su vec padali u nesvest od zgrazavanja poput Muzzy-ja

Nakitio sam ih i unakazio kao za Sabacki vasar

p.s. budite blagi prema meni, nisam ja tako los covek kako izgleda po ovoj kicerici

Dobro, eto probao si, a sada skini.boki1978 wrote:dekali su po 5$, a lako se skidaju, kad mi dosade lako cu ih sve poskidati