Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nemanja to odlicno zvuci, cestitam!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hvala matori. Referenca HH tona mi je od uvek tvoj SG.Cortex wrote:nemanja to odlicno zvuci, cestitam!

super super to zvuci, nemam nikakvih zamerki
na mom SG-u je sada satriani niska akcija, koju je metnuo cika Oboss, prvo sam bio u fazonu ovo je weird, i malo teze se benduje, ali twanguje toliko da to nije normalno...za sad drzim ovako, do jaja mi je

na mom SG-u je sada satriani niska akcija, koju je metnuo cika Oboss, prvo sam bio u fazonu ovo je weird, i malo teze se benduje, ali twanguje toliko da to nije normalno...za sad drzim ovako, do jaja mi je
Svi su profi iskulirali ovu kolekciju.Dejaah wrote:super je taj viper...
ja sam imao istog ali sam ga prodao liku u Bg-u, samo sto je ovaj komad ima p90 na necku...
nisam dugo nista kacio pa evo

Cestitke i Nemanji, naravno. Sad samo da pocnes da sviras neki mjetal, ipak je Viper nabrijana masina.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa onako pravo da ti kazem nije kao ove sa EMG-ovima, meni se cini da ja ovo bash napravljeno kao pandan gibsonovim gitarama, samo ima jumbo pragove i malko jachi bridge magnet, neck je PAF 59.Tenji wrote:Svi su profi iskulirali ovu kolekciju.Dejaah wrote:Svaka cast Dejaah.
Kako se odlucujes koju da sviras?
Cestitke i Nemanji, naravno. Sad samo da pocnes da sviras neki mjetal, ipak je Viper nabrijana masina.

I dobio par trzalica

koje su mi mnogo tanke ali lepo izgledaju :3

Uzeh ovih dana...malo trampa, malo doplata....
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Vrći sve nazad. Kapice koje si stavio su dobre samo za "Radio klub" amatersku samogradnju.
Ostavi belu masku i pojačaj zlatni izgled, nabavi zlatne SG dugmiće, ima ih kod Banzai-a (komplet oko 10e)
Na primer, ovako:

sve sto je fat twang rekao...
Amin.
maksimum bespotrebne kustomizacije = 1 velimirovic moracemo uvesti i tu jedinicu u udzbenike 

Ali, samo ako jedan devic vredi 2 velimirovica za meru bespotrebne kustomizacijemajtimika wrote:maksimum bespotrebne kustomizacije = 1 velimirovic moracemo uvesti i tu jedinicu u udzbenike

Ja sam gori od najgorih, najvise sto mrzim na svetu je da gledam 3 crne gitare godinama. Da nisam uzeo ovu Sozo mislio bih da mi je crna boja sudjena.
Zato sam resio da se izivljavam, dekali su po 5$, a lako se skidaju, kad mi dosade lako cu ih sve poskidati. Vidim i ja da kako sam stavio Paisley na Fendera jednostavno drvo zivota nema smisla ako je ikada uopste i imalo na njoj, tako da to sigurno leti, ali eto, drzim jos malo, cisto da kolege Fenderovce malo iznerviram, neki su vec padali u nesvest od zgrazavanja poput Muzzy-ja

Nakitio sam ih i unakazio kao za Sabacki vasar

p.s. budite blagi prema meni, nisam ja tako los covek kako izgleda po ovoj kicerici

Dobro, eto probao si, a sada skini.boki1978 wrote:dekali su po 5$, a lako se skidaju, kad mi dosade lako cu ih sve poskidati