Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sto da ne? Nije valjda zabranjeno raspitati se?Nisam odustao od bilo cega. Staro pojacalce ide ovih dana na servis. Stedece se pare za lampu. Sto da se ne stede za jos neke stvari?Fenderica wrote:Odustao si od lampaša i procesora? Sad bi hend mejd pedaleros?alfonso wrote:Ja cisto da ponovim pitanje posto je tema otisla u off previse
Mene nesto zanima. Koliko kosta da se napravi pedala? Mislim od ovih koji su radili. Napravio bih pedalu koja ima u principu 3 razlicite distorzije koje se naizmenicno pale i gase i naravno jedan prekidac koji bi sve ugasio. Da li je to uopste moguce da se uradi (za razumnu cenu)
znam ja mnogo više o tome nego što bih da se raspisujemmajtimika wrote:@overdrive brate rodjeni da li zaista mislis da se fender pravi od necega drugog nego od fosne, da li mislis da je fenderov deo fenderov ili je u stvsri shalerov ili gotohov (hint shalerov je i gotohov fender ne pravi hardver nikad ni nije)
poenta je, da domaći majstori služe da poprave, modifikuju ponešto, isprave, preprave..ali to je toCortex wrote: ali nije u tome poenta.
mda, a vi ste mi svi experti za "ton" pa nema..majtimika wrote:Brate cortexe batali vidis da sam potvrdjuje ono sto ja kazem i to gleda kao pozitivno znas brend je vazan, marketing, reklama, muda za bubrege, jebes kvalitet i ton to su sporedne stvari. Kad stane na binu ma seoskoj slavi u maloj mostanici ako ne pise fender na glavi nece snajka da ovlazi
ma nije bre, nego ti proizvođači magneta su sve renomirane firme, svetski poznate..samo eto vama srbskijem ušima ne pasujeCortex wrote:A jbg, ja da znam da sviram to sto ti slusas ja bih ti ocviro, al numem...
Al volim da slusam, bar se tu slazemo.
DrGreenthumb wrote:Evo moj, nije neki al je moj![]()
koji su to magneti? Kroz šta se svira
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests