Da li ti hoces da kazes da zene nisu ljudi? Kako u 21. veku neko moze da prica kako se zene svadjaju a "ljudi" ne? Stvarno ne shvatam sta zelis time da kazes. Da li pokusavas da napravis neku foru koju ja ne razumem?pisac wrote: Ljudi se ne svadjaju.LJUDI.To je istina.Zene ponekad,ali sa njima nikad ne znas na cemu si.
Zato molim svakog forumasa da smiri svoju vrelu balkansku krv i da pomisli da bi taj imaginarni protivnik,ovde na forumu...
Pitanje u vezi sa Mitrosom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom
Nisam tebi nista rekao,Alfonso.Ne pokusavam da napravim neku foru,pokusavam da zamolim ljude da ne ulaze u duge iscrpljujuce rasprave,ponekad sa uvredama.Cesto i nehoticno,spontano,otrgne se kontroli.Verujem da bi mogli svi oni da budu izvanredni drugari,ne da verujem vec sam siguran u to.Ne volim kad dobri ljudi udju u konflikt,nepotrebno.
Dakle,Mitros,alfa i omega...posluje kako posluje,u zemlji i gradu koji su takvi kakvi su-Mitros bi zeleo da mi budemo malo drugaciji kupci,a mi bi zeleli da oni budu malo drugaciji prodavci...medjusobno smo povezani,sta se tu moze?
Firme iz inostranstva su u drugacijoj poziciji,imaju neke medjusobne i povezane dilove,imaju veliko trziste,imaju bogato trziste!...u ovim uslovima,tesko je optuziti bilo koga.I kupce i prodavce.
Dakle,Mitros,alfa i omega...posluje kako posluje,u zemlji i gradu koji su takvi kakvi su-Mitros bi zeleo da mi budemo malo drugaciji kupci,a mi bi zeleli da oni budu malo drugaciji prodavci...medjusobno smo povezani,sta se tu moze?
Firme iz inostranstva su u drugacijoj poziciji,imaju neke medjusobne i povezane dilove,imaju veliko trziste,imaju bogato trziste!...u ovim uslovima,tesko je optuziti bilo koga.I kupce i prodavce.
Kao muskarac,koji ima majku,sestru i suprugu, rekao si mi svasata. Samo ne kapiras. Ja razumem sta ti hoces o mitrosu da kazes i ne zelim da se svadjam sa tobom i raspravljam. Samo zelim da budem siguran da li sam te ja pogresno razumeo ili ne. To je svepisac wrote:Nisam tebi nista rekao,Alfonso.Ne pokusavam da napravim neku foru,pokusavam da zamolim ljude da ne ulaze u duge iscrpljujuce rasprave,ponekad sa uvredama.Cesto i nehoticno,spontano,otrgne se kontroli.Verujem da bi mogli svi oni da budu izvanredni drugari,ne da verujem vec sam siguran u to.Ne volim kad dobri ljudi udju u konflikt,nepotrebno.
alfonso wrote:Kao muskarac,koji ima majku,sestru i suprugu, rekao si mi svasata.
Pogresno si razumeo.Tebi nisam nista lose rekao,a ni o zenama.Postujem to sto si muskarac,i sto imas majku,sestru,suprugu,i sto skaces u odbranu zenskog roda.To je tako plemenito.Ali od koga to branis?
Ja nista lose nisam rekao ni o tebi ni o zenama.Izvini,stvarno izvini.Kunem ti se da nista lose nisam mislio.Pa nisam ni rekao.Evo neka kazu drugi...procitaj ponovo,videces.Majke mi.Nisam ja takav.Opet,izvini ako ti se ucinilo da ja,kao,nesto vredjam nekoga.
Tebe posebno postujem,i nikad,ali nikad,ne bih te uvredio,ma ni pomislio na to.Konacno drugari?
Ja nista lose nisam rekao ni o tebi ni o zenama.Izvini,stvarno izvini.Kunem ti se da nista lose nisam mislio.Pa nisam ni rekao.Evo neka kazu drugi...procitaj ponovo,videces.Majke mi.Nisam ja takav.Opet,izvini ako ti se ucinilo da ja,kao,nesto vredjam nekoga.
Tebe posebno postujem,i nikad,ali nikad,ne bih te uvredio,ma ni pomislio na to.Konacno drugari?
Cemu drama,batice?pisac wrote:Pogresno si razumeo.Tebi nisam nista lose rekao,a ni o zenama.Postujem to sto si muskarac,i sto imas majku,sestru,suprugu,i sto skaces u odbranu zenskog roda.To je tako plemenito.Ali od koga to branis?

- Rockatansky
A pitanje u vezi sa Mitrosom? 

"Zene nisu co'eci.Zato se i kaze u narodu co'ek i zena a ne co'ek i co'ek"-P.P.Njegos. 
P.P.Ja kad vidim najboljeg ortaka, od radosti mu uvek kazem:"De si,bre,j...m ti sestru"!I,nikad se do sada nije naljutio...

P.P.Ja kad vidim najboljeg ortaka, od radosti mu uvek kazem:"De si,bre,j...m ti sestru"!I,nikad se do sada nije naljutio...

Last edited by OVCA on 23 Dec 2015, 18:59, edited 3 times in total.
Overdrive wrote:Spoiler:

Moguće je i da nisam u pravuPerce wrote:
Pa nisi bas u pravu jer, recimo, nemate isti status moj drugar/prijatelj i ti. Ti i ja se nikad nismo upoznali, niti druzili pa shodno tome nismo drugari vec se kao znamo sa foruma, a i to je diskutabilno. Prema tome, ono teranje u qrac i tri lepe je diskutabilno. Realno, ne znam nikoga sa ovog foruma pa onda nikog ne teram u q, iako bi mozda trebala da mi se otkaci rucna ko Tomisicu pa da opletem.
Ja sam iz starije generacije koja je odrasla uz r'n'r.
Ali pri tom ne mislim na r'n'r kao muziku samo, već kao sistem vrednosti, rušenje nekih tabua i konačno drmanje i kotrljanje svega što postoji uz dobre namere i ljubav.
Možda bi nekima više odgovaralo da se ovde svi oslovljavaju sa Vi?
Ne znam..
Meni je to strano i malo iščašeno
Postoji neka fama o uzajamnom "poštovanju" muzičara na forumu, a zapravo to nije ništa drugo nego psiho-projekcija onih koji na taj način žele da i sebe svrstaju u muzičare, pa su kao eto i oni deo tog kodeksa
To je bullshit, if you ask me
Koliko god da su svi fini i uglađeni, moje iskustvo je da se i uživo svi vrlo brzo i propsuju i okej, nismo baš odma na prst u dupe, ali..nismo više ni bogznakako fini.
Lično, na muzikante gldam kao na luzere koje je svet negde duboko razočarao, na bitnike kojima je sve odavno jasno i koji se ne foliraju previše.
Zato svaku foliražu tipa "poštujem" ne zarezujem mnogo, jer kapiram da smo svi istog stada goveda i boli me uvo dal će se neko "uvrediti" ili ne.
Jer ako nije u stanju da iz razgovora sa mnom, posle par postova skapira da sam dobronameran i opušten, ali i da se ne ulagujem - onda me tek boli uvo da li se dotični/čna, izvolelo uvrediti.
Svi ko neke pičkice trguju svojim osećanjima.
Pazi samo da mu neko ne povredi the osećanja.
Pa šta? Nek mu ih povredi ako je mekan.
Što nije očvrsnuo?
Što nije naučio nešto iz tog rock and roll-a?
Zato se i dešava da ti neki uštogljeni likovi uživo zapravo cipte od stida, od ega, od samoljublja..jer nisu naučili ništa iz r'n'r etike.
Naučili su boksove i skale i da kopiraju nečije face dok sviraju i misle da su odma zvezde.
Zvezde su moj kerec.
To su usrani gilipteri koje ne interesuje muzika već poziranje u svakom smislu.
Da ti pokažem gitare, da ti pokažem gitare, da ti pokažem svoja pojačala, da ti pokažem svoje slike sa giga..da ti pokažem, pokažem, pokažem..To je njihov smisao
Pljuc na to.
Grizi ti bato muziku. Napravi nešto da zatitraš u ušima i srcima ljudi koji će voleti da slušaju tvoje emocije. A ne da gledaju u tvoje usrane pedale, kojih istih takvih ima milion na netu.
Ne porzivam nikoga lično, a ako se neko prepoznao u toliko sam ja u pravu.
btw, na nekom stranom forumu sam se zahvalio ljudima na preporuci za gitaru i pošto sam je kupio, jedan mi kaže "e okači sliku da je vidimo!"
I odma se utišao kad sam mu pojasnio da je taj model gitare isti kao i hiljade takvih modela napravljenih pre nje, te da je svakako ne bi video prvi put.
Okej..aj sad dalje o mitrosu..
Stiven Sigal bio do Mitrosa

jbt eno ga još onaj isti hotrod od pre tri godine.. 

Odsvira novaka, potpiše se na dasku, vrati je u Mitros, i sutra cena dupla pa i šire...Rocker. wrote:Stiven Sigal bio do Mitrosa
![]()

- Rockatansky
Haha ma daj!