Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
alfonso

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by alfonso » 23 Dec 2015, 15:58

pisac wrote: Ljudi se ne svadjaju.LJUDI.To je istina.Zene ponekad,ali sa njima nikad ne znas na cemu si.
Zato molim svakog forumasa da smiri svoju vrelu balkansku krv i da pomisli da bi taj imaginarni protivnik,ovde na forumu...
Da li ti hoces da kazes da zene nisu ljudi? Kako u 21. veku neko moze da prica kako se zene svadjaju a "ljudi" ne? Stvarno ne shvatam sta zelis time da kazes. Da li pokusavas da napravis neku foru koju ja ne razumem?

pisac

Post by pisac » 23 Dec 2015, 16:28

Nisam tebi nista rekao,Alfonso.Ne pokusavam da napravim neku foru,pokusavam da zamolim ljude da ne ulaze u duge iscrpljujuce rasprave,ponekad sa uvredama.Cesto i nehoticno,spontano,otrgne se kontroli.Verujem da bi mogli svi oni da budu izvanredni drugari,ne da verujem vec sam siguran u to.Ne volim kad dobri ljudi udju u konflikt,nepotrebno.
Dakle,Mitros,alfa i omega...posluje kako posluje,u zemlji i gradu koji su takvi kakvi su-Mitros bi zeleo da mi budemo malo drugaciji kupci,a mi bi zeleli da oni budu malo drugaciji prodavci...medjusobno smo povezani,sta se tu moze?
Firme iz inostranstva su u drugacijoj poziciji,imaju neke medjusobne i povezane dilove,imaju veliko trziste,imaju bogato trziste!...u ovim uslovima,tesko je optuziti bilo koga.I kupce i prodavce.

alfonso

Post by alfonso » 23 Dec 2015, 16:41

pisac wrote:Nisam tebi nista rekao,Alfonso.Ne pokusavam da napravim neku foru,pokusavam da zamolim ljude da ne ulaze u duge iscrpljujuce rasprave,ponekad sa uvredama.Cesto i nehoticno,spontano,otrgne se kontroli.Verujem da bi mogli svi oni da budu izvanredni drugari,ne da verujem vec sam siguran u to.Ne volim kad dobri ljudi udju u konflikt,nepotrebno.
Dakle,Mitros,alfa i omega...posluje kako posluje,u zemlji i gradu koji su takvi kakvi su-Mitros bi zeleo da mi budemo malo drugaciji kupci,a mi bi zeleli da oni budu malo drugaciji prodavci...medjusobno smo povezani,sta se tu moze?
Firme iz inostranstva su u drugacijoj poziciji,imaju neke medjusobne i povezane dilove,imaju veliko trziste,imaju bogato trziste!...u ovim uslovima,tesko je optuziti bilo koga.I kupce i prodavce.
Kao muskarac,koji ima majku,sestru i suprugu, rekao si mi svasata. Samo ne kapiras. Ja razumem sta ti hoces o mitrosu da kazes i ne zelim da se svadjam sa tobom i raspravljam. Samo zelim da budem siguran da li sam te ja pogresno razumeo ili ne. To je sve

zwelj

Post by zwelj » 23 Dec 2015, 16:48

alfonso wrote:Kao muskarac,koji ima majku,sestru i suprugu, rekao si mi svasata.

pisac

Post by pisac » 23 Dec 2015, 16:58

Pogresno si razumeo.Tebi nisam nista lose rekao,a ni o zenama.Postujem to sto si muskarac,i sto imas majku,sestru,suprugu,i sto skaces u odbranu zenskog roda.To je tako plemenito.Ali od koga to branis?
Ja nista lose nisam rekao ni o tebi ni o zenama.Izvini,stvarno izvini.Kunem ti se da nista lose nisam mislio.Pa nisam ni rekao.Evo neka kazu drugi...procitaj ponovo,videces.Majke mi.Nisam ja takav.Opet,izvini ako ti se ucinilo da ja,kao,nesto vredjam nekoga.
Tebe posebno postujem,i nikad,ali nikad,ne bih te uvredio,ma ni pomislio na to.Konacno drugari?

alfonso

Post by alfonso » 23 Dec 2015, 17:38

pisac wrote:Pogresno si razumeo.Tebi nisam nista lose rekao,a ni o zenama.Postujem to sto si muskarac,i sto imas majku,sestru,suprugu,i sto skaces u odbranu zenskog roda.To je tako plemenito.Ali od koga to branis?
Ja nista lose nisam rekao ni o tebi ni o zenama.Izvini,stvarno izvini.Kunem ti se da nista lose nisam mislio.Pa nisam ni rekao.Evo neka kazu drugi...procitaj ponovo,videces.Majke mi.Nisam ja takav.Opet,izvini ako ti se ucinilo da ja,kao,nesto vredjam nekoga.
Tebe posebno postujem,i nikad,ali nikad,ne bih te uvredio,ma ni pomislio na to.Konacno drugari?
Cemu drama,batice? :)

Rockatansky

Post by Rockatansky » 23 Dec 2015, 18:02

A pitanje u vezi sa Mitrosom? :kokice:

pisac

Post by pisac » 23 Dec 2015, 18:19

:gitara3: Ne pali vatru,Rockatansky...

OVCA

Post by OVCA » 23 Dec 2015, 18:52

"Zene nisu co'eci.Zato se i kaze u narodu co'ek i zena a ne co'ek i co'ek"-P.P.Njegos. :XD:

P.P.Ja kad vidim najboljeg ortaka, od radosti mu uvek kazem:"De si,bre,j...m ti sestru"!I,nikad se do sada nije naljutio... :D
Last edited by OVCA on 23 Dec 2015, 18:59, edited 3 times in total.

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 23 Dec 2015, 18:54

Overdrive wrote:
Spoiler:
neki gube iz vida da bi ovo trebalo da budu "salonski razgovori", razbibriga, hobi, muzika..lepe stvari

Timovi naučnika se bore kako da polvini sveta obezbede pijaću vodu, kako da spreče viruse, mortalitet..

Neki strpe od topljenja glečera ili kako da skrenu s puta planetoida veličine Francuske koji se stropoštava ka Zemlji brzinom od 20000km na sat

Neki se ljudi upravo sada stiskaju u gumenom čamcu na sred pučine, bežeći od gareži, bombi, izgorelih tela dece, žena, prijatelja..sa idejom da prežive, da se dočepajui bilo čega toplog, samo jedan dan, a posle kako bude

A vi ćete da vadite nož jedan na drugoga, oko toga ko voli ručno rađene gitare?
Ko kako kupuje i šta radi sa svojim parama?

Alo bre..ovo je pričaonica. Neki od vas sede kod kuće i piju kafu dok ovo čitaju.
Neki su u prevozu i čitaju s telefona
Neki rade i ubijaju vreme

Pokušajte da se izdignete iznad situacije, iznad priče, i pogledajte sebe u njoj.
Primetite kako su ovo sve razgovori.
Pričam ti priču zafrkancije.

Onaj ko to uzima preozbiljno, neka se zapita o dužini svog fitilja i najtanje karike na kojoj mu se lanac nerava pokidao.

Pišite, lupetajte, podjebavajte se, zafrkavajte se, osuđujte, kritikuijte, pljujte pa ližite, glumite mudrace, igrajte se klovnova, ali imajte u vidu da ovo sve treba da je zabava. Udobnost čavrljanja oko vašeg hobija.

Da li i uživo ponekad svoje drugare oterate u kerec?
Da li im kažete da se jebu?
Da li im govorite kako su retardi, kreteni?
da li i oni vas isto časte takvim epitetima i atributima bliskosti, tako svojstvene našoj kulturi?

Što se onda krutite i cmizdrite na forumu ako vas je neko opleo?
Opleti i ti njega, njih i okači dve krigle piva i sve ok.
Gde je problem?

Hoćete da vas neko doživi kao muzičkog autoriteta?
Muzički autoriteti se ne muvaju po forumima

Hoćete da vas svi poštuju?
To se ne postiže ni agresijom, ali ni smajlijima. Ni prevelikim tekstovima. Ni britkim mudroseravanjima.
Forum nije mesto za sticanje poštovanja, već poneke informacije (a i njih može da se nađe pre na guglu nego ovde) i zabave.

Naučite da se opustite.
Jer ako vam i ovaj forum služi da bi se kurčili i krutili, vređali i svađali, prokazivali i kažnjavali i primali sve to lično - onda će neko drugi, sa mnogo manje smisla za zabavu, jednom da vas opusti, uz injekciju bensendina ili nečeg jačeg.

Zagrlite se i oterajte jedni druge u pm, pa se opet zagrlite i videćete koliko je to moćnije od svih "argumenata" i saveta, iskustva, snimaka i fotografija vaših šugavih gitara, pedala i pojačala, nabili ih sve u gujcu.
8)
:1:

Overdrive

Post by Overdrive » 23 Dec 2015, 18:57

Perce wrote:
Pa nisi bas u pravu jer, recimo, nemate isti status moj drugar/prijatelj i ti. Ti i ja se nikad nismo upoznali, niti druzili pa shodno tome nismo drugari vec se kao znamo sa foruma, a i to je diskutabilno. Prema tome, ono teranje u qrac i tri lepe je diskutabilno. Realno, ne znam nikoga sa ovog foruma pa onda nikog ne teram u q, iako bi mozda trebala da mi se otkaci rucna ko Tomisicu pa da opletem.
Moguće je i da nisam u pravu

Ja sam iz starije generacije koja je odrasla uz r'n'r.
Ali pri tom ne mislim na r'n'r kao muziku samo, već kao sistem vrednosti, rušenje nekih tabua i konačno drmanje i kotrljanje svega što postoji uz dobre namere i ljubav.

Možda bi nekima više odgovaralo da se ovde svi oslovljavaju sa Vi?
Ne znam..
Meni je to strano i malo iščašeno

Postoji neka fama o uzajamnom "poštovanju" muzičara na forumu, a zapravo to nije ništa drugo nego psiho-projekcija onih koji na taj način žele da i sebe svrstaju u muzičare, pa su kao eto i oni deo tog kodeksa

To je bullshit, if you ask me

Koliko god da su svi fini i uglađeni, moje iskustvo je da se i uživo svi vrlo brzo i propsuju i okej, nismo baš odma na prst u dupe, ali..nismo više ni bogznakako fini.

Lično, na muzikante gldam kao na luzere koje je svet negde duboko razočarao, na bitnike kojima je sve odavno jasno i koji se ne foliraju previše.

Zato svaku foliražu tipa "poštujem" ne zarezujem mnogo, jer kapiram da smo svi istog stada goveda i boli me uvo dal će se neko "uvrediti" ili ne.

Jer ako nije u stanju da iz razgovora sa mnom, posle par postova skapira da sam dobronameran i opušten, ali i da se ne ulagujem - onda me tek boli uvo da li se dotični/čna, izvolelo uvrediti.

Svi ko neke pičkice trguju svojim osećanjima.
Pazi samo da mu neko ne povredi the osećanja.

Pa šta? Nek mu ih povredi ako je mekan.
Što nije očvrsnuo?
Što nije naučio nešto iz tog rock and roll-a?

Zato se i dešava da ti neki uštogljeni likovi uživo zapravo cipte od stida, od ega, od samoljublja..jer nisu naučili ništa iz r'n'r etike.

Naučili su boksove i skale i da kopiraju nečije face dok sviraju i misle da su odma zvezde.
Zvezde su moj kerec.
To su usrani gilipteri koje ne interesuje muzika već poziranje u svakom smislu.

Da ti pokažem gitare, da ti pokažem gitare, da ti pokažem svoja pojačala, da ti pokažem svoje slike sa giga..da ti pokažem, pokažem, pokažem..To je njihov smisao

Pljuc na to.

Grizi ti bato muziku. Napravi nešto da zatitraš u ušima i srcima ljudi koji će voleti da slušaju tvoje emocije. A ne da gledaju u tvoje usrane pedale, kojih istih takvih ima milion na netu.

Ne porzivam nikoga lično, a ako se neko prepoznao u toliko sam ja u pravu.

btw, na nekom stranom forumu sam se zahvalio ljudima na preporuci za gitaru i pošto sam je kupio, jedan mi kaže "e okači sliku da je vidimo!"

I odma se utišao kad sam mu pojasnio da je taj model gitare isti kao i hiljade takvih modela napravljenih pre nje, te da je svakako ne bi video prvi put.

Okej..aj sad dalje o mitrosu..

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 30 Dec 2015, 20:37

Stiven Sigal bio do Mitrosa

Image

Image

Image

Overdrive

Post by Overdrive » 30 Dec 2015, 21:50

jbt eno ga još onaj isti hotrod od pre tri godine.. :o

Cope

Post by Cope » 30 Dec 2015, 22:13

Rocker. wrote:Stiven Sigal bio do Mitrosa

Image
Odsvira novaka, potpiše se na dasku, vrati je u Mitros, i sutra cena dupla pa i šire... 8)

Rockatansky

Post by Rockatansky » 30 Dec 2015, 23:59

Haha ma daj! :D

Post Reply