Primetone Jazztone 307, 3mm. Imaju u Mitrosu jednom u dve godine, pa onda kupim 2-3 komada. Taman toliko i potraju ako ih ne izgubim.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Probacu, mada su baš debele pa nisam siguran da ce mi pasovat.tommytigh77 wrote:
Primetone Jazztone 307, 3mm. Imaju u Mitrosu jednom u dve godine, pa onda kupim 2-3 komada. Taman toliko i potraju ako ih ne izgubim.
Cortex wrote:
E probao sam ga ranije na 10ak minuta u MItrosu i delovao mi je jako tezak za koriscenje ali je verovatno stvar navike, videcemo. Ton je dobar, sve standardno.tommytigh77 wrote:Cortex wrote:
Uz dobru artikulaciju desne ruke, sa ovim trzalicama je zapravo sve mnogo lakše i preciznije. Ko voli da malo jače kopa po žicama, ili pretežno svira ritam, nije za njega. Neverovatno je koliko sam ljudi u zadnje vreme uspeo da konvertujem u ''vernike'' ovih trzalica. Isprva se uplaše, ali kad probaju da sviraju s njima, začude se koliko je lakše i udobnije svirati. Žao mi je samo što ne snimam reakcije.Cortex wrote:Mnogo je bre to debelo ljudi, kako, kako svirate sa tim?
Zadnji put su ove što ja koristim u mitrosu koštale oko 250 dinara. Kupio dve i dobio treću gratis.Milanares wrote:probao bih i deblje samo ja nikad ne bih dao tih 500 din za jednu trzu
e, imam ja dve takve, dali mi na promociji kad su ih izbacili pre dve godine...samo mi mnogo velike za sviranje. Nekad cu da ih prekrojim u nesto kao jazz IIIMilanares wrote:O ovima govorim:
Cuj, krzanjeRadeRas wrote:trzalice od koske i roga su zanimljive. Ima neko na oglasima koji pravi od roga trzalice. Mislio sam da naručim od njega par komada ali ima samo deblje komade a ja navikao da sviram sa tanjim varijantama. ALi ako su tamburašima dobre mislim da bi vredele i za gitaru. Kako su se pokazale te od roga i koske? Krzaju li se brzo ili se ravnomerno izjedaju? Ako su trajnije, možda naručim neku od roga. Ja mislim da nije teško da se urade od roga toga bar ima po mesarama sigurno. Šmirglama se to postiže. ali pipav posao dosta za tako male stvari.
E pa mozda je do toga. Dok sa levom rukom nesto i umem da uradim, desna ruka mi je uzasna i voli da nepotrebno bije po zicama. Tako da mi je verovatno zbog toga big stubby koji je jedina od tih koju sam probao - i bila odvratna.tommytigh77 wrote:Uz dobru artikulaciju desne ruke, sa ovim trzalicama je zapravo sve mnogo lakše i preciznije. Ko voli da malo jače kopa po žicama, ili pretežno svira ritam, nije za njega. Neverovatno je koliko sam ljudi u zadnje vreme uspeo da konvertujem u ''vernike'' ovih trzalica. Isprva se uplaše, ali kad probaju da sviraju s njima, začude se koliko je lakše i udobnije svirati. Žao mi je samo što ne snimam reakcije.Cortex wrote:Mnogo je bre to debelo ljudi, kako, kako svirate sa tim?Problem je samo što vrlo retko imaju da se nadju u Srbiji. Od tih debelih trzalica, jedino su široko dostupne Big Stubby, ali one imaju totalno drugačiji (čitaj: odvratan) tone & feel.
Kako te sluzi ovaj Mooer mini wah,i gde si ga kupio i posto si platio?Danas sam video neke minijaturne pedalice made by Mooer,malo vece od kutije sibica...da ne verujes!Duplo manja od standarnih Bossovih,recimo.Kad uporedis tvoj wah sa Cry Baby,recimo,kakve su impresije?zekaisapa wrote:
Ovo je wah, i ima 3 moda, jedan od njih omogucava da pedala ostane upaljena i kad se skloni noga sa nje.veljapa wrote:Ja sam u fazonu da kupim tu mooer volume pedalu ali mi se ne svidja ideja da se gasi kad pomerim nogu ako sam dobro razumeo napisano.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest