Malo da "stanem" na njihovu stranu s' obzirom da sam i ja imao firmu... ekstremno je tesko raditi sa ljudima i ako nije ni najmanje ok da ovako pisu, sa jedne strane ih skroz razumem...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nasa ponuda na sajtu je nas zeljeni asortiman, katalog nase ponude.Historik wrote:Jbg, ja sam imao razna iskustva sa njima. Momci iz radnje u Beogradu su u glavnom ok, Voja posebno. Takodje, kad sam jednom kupovao nesto u radnji u Nisu bili su ekstra efikasni i ljubazni. Ali istina je sve ovo sto ljudi isticu u postovima, a posebno ono vezano za oglasavanje stvari na sajtu kojih nema u radnji. Najnoviji primer sam imao pre mesec-dva: nalozim se da kupim Epifon Dobro gitaru sa onim metalnim konom. To u Srbiji niko nije prodavao po radnjama, kad na sajtu Mitrosa cak tri modela. Resim da odem i probam, posto nikad nisam imao takvu gitaru i generalno sam slabo svirao u otvorenim stimovima i slajd tehnikom. U Bg radnji kad sam pitao reakcija kao da sam trazio karburator za FAP kamion. Kazem sebi ok, mozda ima u drugim radnjama. Okrenem Nis i NS - nikad culi, nikad imali u radnji. Okrenem Bg radnju, kazu nema, ali moze da se poruci ako hoces da kupis. Pazi da ne porucim nesto sto kosta preko 500e bez probe...
Zao nam je i neprijatno da ste imali takvo iskustvo.alfonso wrote:Ko mora da radi sa ljudima, nadrljao je u startu. Ljudi su bahati,prepametni,neljubazni... Ali nisu svi. Ako neko pozove da pita nesto,javis se sa "mitros izvolite",ne moras da kazes dobar dan. Od 3x koja sam zvao, 2x se javljaju sa halo. Prilicno neljubazno razgovaraju (samo sto pre da te smaknu sa dnevnog reda). U poslu sa ljudima,ako neko nema strplhenja i kulture, nema sta tu da trazi. Dzabe strucnost i sve ostalo. Posebno u danasnje vreme kada imate puno mogucnosti,puno izbora (porucivanje internetom,pa ne moras ni da gledas ljude). Necu da reklamiram nekog drugog,ali znam dve radnje u koje je lepo da odes. Osetis da si (sto kaze ned flenders) najvaznija osoba za njih u tom trenutku POSTOVANA MUSTERIJA. Pa makar samo gledao i raspitivao se. Kada se napravi radnja gde ljudi tretiraju musteriju tako, pojesce konkurenciju (posto su cene manje vise iste svuda)
Kauto Labs wrote:29$
https://www.amazon.com/Behringer-UM2-Au ... B00EK1OTZC
72$
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/189 ... inger-UM2/
100% + 150% marza
Ocigledno politika (teorija) i stanje na terenu nisu isti. Nije se potrebno svakome prilagoditi. Postoji nesto sto se zove osnovna kultura i to je univerzalno za sve ljude. Dobar dan, malo strpljenja i dovidjenja su dobar pocetaak. Ja radim sa ljudima i znam kako je to. Nije uvek lako, ali i kad vam nije dan i kad se trudite da budete ljubazni a ne ide vam, ljudi to primete i razumeju. Kada vi ne umete da se javite na telefon kao ljudi, zasto bi dosao da me u lice oterate u 3 lepe. Ako izbacite na sajtu nesto sto nemate trenutno u ponudi, uzmete i napisete da se to porucuje. Mozete napraviti bazu podataka koja ce vam biti spojena sa kasom i da se po automatizmu menja sve. 21. vek je i to je izvodljivo.Srdjan Mitros music wrote:Zao nam je i neprijatno da ste imali takvo iskustvo.alfonso wrote:Ko mora da radi sa ljudima, nadrljao je u startu. Ljudi su bahati,prepametni,neljubazni... Ali nisu svi. Ako neko pozove da pita nesto,javis se sa "mitros izvolite",ne moras da kazes dobar dan. Od 3x koja sam zvao, 2x se javljaju sa halo. Prilicno neljubazno razgovaraju (samo sto pre da te smaknu sa dnevnog reda). U poslu sa ljudima,ako neko nema strplhenja i kulture, nema sta tu da trazi. Dzabe strucnost i sve ostalo. Posebno u danasnje vreme kada imate puno mogucnosti,puno izbora (porucivanje internetom,pa ne moras ni da gledas ljude). Necu da reklamiram nekog drugog,ali znam dve radnje u koje je lepo da odes. Osetis da si (sto kaze ned flenders) najvaznija osoba za njih u tom trenutku POSTOVANA MUSTERIJA. Pa makar samo gledao i raspitivao se. Kada se napravi radnja gde ljudi tretiraju musteriju tako, pojesce konkurenciju (posto su cene manje vise iste svuda)
Prodavce biramo pre prema ljudskom kvalitetu nego prema strucnosti, i trudimo se da ih obucimo da budu strucni za prodajni asortiman.
Rad sa ljudima nije lak i potrebno je svakome se prilagoditi radi obostranog interesa.
Politika firme jeste strucnost i ljubaznost, ali desavaju se i propusti sto nam, svakako, nije cilj.
To dotični gospodin gore čak šta više direktno priznaje, jer zna da ne snosi sankcije i da taj član zakona stoji samo na papiru. Znači, da je neka pravna država ova naša Srbija, već sutra bi im zatvorili sajt koji služi za objavljivanje informacija obmanjujućeg karaktera.alfonso wrote:Član 11
Obmanjujuće oglašavanje je zabranjeno.
.
E'o ja sam kol'ko-tol'ko normalan, u svetu sam, al' verujem bez problema.RadeRas wrote: E to da vidi neko normalan u svetu, ne bi poverovao iz prve da je istina haha
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest