Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Uncle Moe

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by Uncle Moe » 10 Feb 2017, 22:05

alucard_earl wrote:
10 Feb 2017, 21:42
Jel cita neko ove kilometarske postove...
Ne

bancika wrote:
10 Feb 2017, 21:55
+1 nekako je ovaj thread izgubio faktor zabave

Image

:1: :lol:

komil

Post by komil » 10 Feb 2017, 22:50

alucard_earl wrote:
I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera.,,,. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
Potpuno je razumljivo što ne čitaš, ali što onda komentarišeš to isto? Napisao je da ima baš takvu istu gitaru kod kuće, jako dugo.

ProfessorBaltazar

Post by ProfessorBaltazar » 11 Feb 2017, 01:45

Meni ortak poklonio ovu, a onda je ja poklonio ortaku koji je okacio iznad vrata svog bara. Mislim da je kroz djitru zakucao papak. Elem, nisam imao pojma oko te gitare a ultra je zajebana i zesci raritet ovaj silverburst finish. Set neck naravno.

Image

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 11 Feb 2017, 19:36

alucard_earl wrote:
Jel cita neko ove kilometarske postove... Mene iskreno mrzi. A sto se tice iste el maye iliti LM Zoranahh itd stvarno mi je zao ako samo sa interneta znas kako su se pravile i koliko su retke. onda ces imati materijala za knjigu. I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera. Ne kazem da se ne razumes samo ovu temu pratim jer se ljudski ismejem svaki put na razne komentare. A kad pocne varijanta ubedjivanja ovo vredi i ovo ne vredi u to ne bi ni zalazio. Sad ozbiljno kazem, otidji i probaj istu gitaru. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
:ziveli:

knjigu sam vec napiso :D imash nekog izvaca na pameti u Srbiji mozda? Ja sam pitao kako se kace slike i napisao da imam te gitare, na kraju tema nisam ja i moje gitare :D .... vec sta ko prodaje po glasima tj kupovina....post je takav da bi se razgranicila Fikcija rekla kazala od cinjenica, pa niko te ne tera da citash ☺ ni ja nisam citao Anu Karenjinu :bambi: a taj covek sto je prodaje evo ista je otisla za par sati http://www.ebay.de/itm/El-MAYA-FUTURE-F ... 7675.l2557

znaci gitara kosta onoliko koliko je neko spreman da plati jel to 100 ili 10 000 hiljada te za koliko ce je isti prodati i don't care , samo mi je zao sto je nisam marnuo kad je bila 450E....ne zbog prodaje vec jer je zaista odlicna
Najradije bi bilo kul da skupis 1800 juriski pa da lepo pazaris
,pa ja imam vec takvu gitaru i napisao sam ti dodji ponesi sta hocesh pa uporedi..... nisam za pivo Vodka ili nesto bezbojno moze ...... :ziveli: nema nikakvog ubedjivanja post je poceo o tome sto neko kudi nesto sto nije uhvatio ni u ruke ili ima predrasude jer nije ni F a ni G a ni I 8) ..... Srbistan je poznat po tome samo zato sto je vecina cula za Fendera, Gibsona i Ibaneza i tu se zavrsava sav svet gitara u 90% slucajeva... tu sam slab poznavalac i sta ne znadem ja kazem :mrgreen: ..... a nisam se nesto naposedovao nit Fendera nit Gibsona ako sam imao tu i tamo po koju daleko je to od posedovanja i poznavanja tih firmi... evo kocim.............

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 11 Feb 2017, 19:49

u pa cek tek cu sad da pishem lol ☺ little bit sutra , al' sam zbujen da li je smesno ili ne barem neka vajda da ima, ili vec kao niko ne cita a vamo me cimaju...e moj Srbistane palanacki complex maximums :ziveli:

kad se saberu moji kareteri nisu ni 4na u zbiru sa pojedinim koji su proteklih x godina samo pisali iste stvari, ja sam konato da je cilj nesto iskomentarisati ako je loshe zasto je loshe, ako nije zasto nije, ako je prevara zasto je prevara i sta je promenjeno, a ne zalepiti link i ha ha ha ho ho ho hajde da se smejemo a pred PCijem knedle gutamo ha ha ha ha ho ho ho :kokice: puno kritike kao da je proslo 100 gitara kroz ruke a kuci se sija Squier ko alfa i omega :bow: nista ne kapiram.......... odoh da kupim neku pedalu . LM nista lose o Squeru ima tu finih gitarica. totalo ludilo ljudi kojima nisam ni odgovaro pitaju da li ko cita ili ne, vishe nego jadno prvo mi beshe cudno pa smesno pa onda zalosno :ziveli:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 11 Feb 2017, 20:16

Meni ortak poklonio ovu, a onda je ja poklonio ortaku koji je okacio iznad vrata svog bara. Mislim da je kroz djitru zakucao papak.
Grehota kupio bih je bez zezanja sa sve papkom ako zeli da je proda...opsane gitare mesingani nut i mislim da je MIJ moram baciti pogled u kalogishen...ali bih reko da jeste....dobar ti je taj drug, a i ti si ok lepo je poklanjati giatare , kako meni niko da pokloni neku takvu? jesu neke druge ali ne nekog LP ija 80s Japan Vintage to bi bilo bash lepo....

cudi me iskreno da CORT nije poznatiji kad ga sviraju mnoge jazz face, pa i rokeri...ljudi se segace sa njima ali su oni ugradjivali aktivnu elektroniku 30+godina pre svih ...zadnj sam probao Cort CR 250 jer su bila poredjena sa Gibonom i bogami je blizu, a 280ca je ubila u pojam Gibona barem po meni .... ono kvalitet VS Cena.

Rockatansky

Post by Rockatansky » 12 Feb 2017, 01:26

Neko ko je doktor bi ovde nasao dosta materijala..... :veverica:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 12 Feb 2017, 08:39

:ziveli:

pisac

Post by pisac » 12 Feb 2017, 09:11

Rockatansky wrote:
12 Feb 2017, 01:26
Neko ko je doktor bi ovde nasao dosta materijala..... :veverica:
:rlol: :jeej: :rlol: :lol1:

pisac

Post by pisac » 12 Feb 2017, 09:19

Da nije Cort u vlasnistvu kompanije koja drzi i Fender?Pojavili se niotkud,i pravili su gitare za mnoge proizvodjace,usluzno,pod ugovorima...uvek se pitam nije li i PRS ogranak Gibsona,kao i Vintage guitars...da se Vlasi ne dosete.Fenderov je Hamer,Sheckter,Jackson,i ko zna ko jos.
Biznis.Ko je vlasnik Mercedesa,VW-a,ili Svetske Banke?Enigma,bajo moj...

komil

Post by komil » 12 Feb 2017, 09:54

,,Ko nema dijagnozu, taj ko da nije ni živeo" - Jovan Dučić

tocilj

Post by tocilj » 12 Feb 2017, 10:38

Miki brate, ja sam mislio da ja pišem duge postove kada krene rasprava o pedalama, ali ti si pretjerao. Ne radi se toliko ni o veličini posta nego preglednosti. Ne koristiš Š,Ć,Ž itd. Znam da je među tinejdžerima popularno to: sh, sch i sl. Ali na ovim temama otežava čitanje. Drugo, znakovi interpunkcije i pravopis uopšte...ne kažem da treba toliko paziti na pravopis na forumu prilikom neformalne komunikacije, ali ti ga brate zanemaruješ do nečitljivosti. Ponavljaš se, šturo pišeš itd.

Mnoge stvari koje si pisao su zanimljive, ali ponekad imam utisak kao da čitam postove na Makedonskom....ono kao, sve razumijem, ali mi treba vremena i strpljenja da prevarim :-)
Tako sam i ja odustao od čitanja tvojih postova vremenom. Budi precizan, razmisli i sažmi to što imaš da kažeš. Ako pišeš na Srpskom jeziku, piši na njemu...ili piši sve na Engleskom, mislim da ni to neće biti problem. Ovako ti ponekad postovi izgledaju kao tok misli, kao zapis sa diktafona u koji si pričao ono što ti je prvo palo na pamet.

Najbolje namjere, da ne shvatiš da imam išta protiv tebe...

komil

Post by komil » 12 Feb 2017, 11:29

Meni su teme jako zanimljive, ali nečitljivost je ogromna. Baš je mukotrpno za čitanje, na skali 1 do 10, ono je 11.
Dužina sama po sebi mi nije problem, ja baš i volim kada neko nešto obrazloži. U ostalim stvarima se slažem sa ^.

tocilj

Post by tocilj » 12 Feb 2017, 11:40

komil wrote:
12 Feb 2017, 11:29
Meni su teme jako zanimljive, ali nečitljivost je ogromna. Baš je mukotrpno za čitanje, na skali 1 do 10, ono je 11.
Dužina sama po sebi mi nije problem, ja baš i volim kada neko nešto obrazloži. U ostalim stvarima se slažem sa ^.
Pa upravo to....vidim da ima šta da kaže, da ima neko znanje i poznaje pikanterije koje su uvijek zanimljive, ali muka dešifrovati. :-D

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 12 Feb 2017, 12:08

Great then i will write on English, truth regarding letters i never switch on CRTl+Shift or to be more honest dam they told nobody read :D , ok will pay more attention meaning next time when i write on Yugoslavian will use those letters. Idem po poedalu pa ...vratit ću se , gde beshe š a tu je,,,cheers :ziveli: :bambi:

Post Reply