Ne

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Potpuno je razumljivo što ne čitaš, ali što onda komentarišeš to isto? Napisao je da ima baš takvu istu gitaru kod kuće, jako dugo.alucard_earl wrote: ↑10 Feb 2017, 21:42I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera.,,,. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
alucard_earl wrote: ↑10 Feb 2017, 21:42Jel cita neko ove kilometarske postove... Mene iskreno mrzi. A sto se tice iste el maye iliti LM Zoranahh itd stvarno mi je zao ako samo sa interneta znas kako su se pravile i koliko su retke. onda ces imati materijala za knjigu. I opet niti sam citao a konstantno imas neke postove od dva miliona karaktera. Ne kazem da se ne razumes samo ovu temu pratim jer se ljudski ismejem svaki put na razne komentare. A kad pocne varijanta ubedjivanja ovo vredi i ovo ne vredi u to ne bi ni zalazio. Sad ozbiljno kazem, otidji i probaj istu gitaru. Ako je toliko dobra napisi utiske i ja castim pivo. Ako nije onda ti.
![]()
,pa ja imam vec takvu gitaru i napisao sam ti dodji ponesi sta hocesh pa uporedi..... nisam za pivo Vodka ili nesto bezbojno moze ......Najradije bi bilo kul da skupis 1800 juriski pa da lepo pazaris
Grehota kupio bih je bez zezanja sa sve papkom ako zeli da je proda...opsane gitare mesingani nut i mislim da je MIJ moram baciti pogled u kalogishen...ali bih reko da jeste....dobar ti je taj drug, a i ti si ok lepo je poklanjati giatare , kako meni niko da pokloni neku takvu? jesu neke druge ali ne nekog LP ija 80s Japan Vintage to bi bilo bash lepo....Meni ortak poklonio ovu, a onda je ja poklonio ortaku koji je okacio iznad vrata svog bara. Mislim da je kroz djitru zakucao papak.
Pa upravo to....vidim da ima šta da kaže, da ima neko znanje i poznaje pikanterije koje su uvijek zanimljive, ali muka dešifrovati.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests