...na svakoj strani imaš gitare npr koje se vuku ne po par meseci neke viđam godinama

pre je bilo boljih opcija da izbacim sa liste obnovljene oglase sada to nema pa mi treba više vremena i nekada ladno previdim dobar oglas....
Ja sam stvar plaćenu preko 120 evra sa dodacima od nekih 30ak evra prodao za 5000 dinara, i otišla je za 2 sata, a ''ne mi treba za d..'' ili išta slično već sam hteo da prodam ne da trošim svoje vreme i tuđe. Razmislio sad dobro i došao do te cene.
Većina nisu ni oglasi već je to ona fora daj da zakačim možda nekom treba pa će sunuti tu lovu...imaju pravo, takav je sajt

ne ulazim da li je cena OK niti imam šta protiv ljudi, besplatni su oglasi mogu da se oglašavaju naravno, da traže koliko žele...čisto komentarišemo ne držim ničiju stranu da se razumemo, već je i moj stav ako nešto prodaješ razmisli stavi cenu shodno tržištu i prodaćeš brzo.
hteo sam da zakačim tih par oglasa koji stoje neki duže od 3 godine a neki duže od 1, ali nije fer da odaberem samo par a neke druge izostavim jer nemam ništa lično protiv ikoga...takva su pravila sajta i mogu da rade...Ja u zadnje vreme gledam stvari preko ili na FB grupama a to i preporučujem i drugima, ako se plaše rizika moja su iskustva pozitivna više su me naši ljudi zavrtali nego ovo od preko. Opiše ti stavr kao sve super i kada dođe nema veze, ili odem na put kao kreten i onda ti tek prijavi mane kada vidi da zagledaš