Iskreno čak i na starom Marshalu kada ide ispred njega lepše mi zvuči pojačalo, tipa pedale u amp bez VS pedale kroz joyo u amp lepše mi je sa Joyom....
Pito sam te za kvar jer se neki žale, ali sve to uzimam sa dozom rezerve jer ionako ljudi stalno ''slušaju'' očima , naravno da se kvare ti prekidači ali opet nisu ni skupi , ja nisam do sada imao neke probleme, Wamplera cenim imam neku njegovu literaturu ali relejni ne bih stavljao ima on i neke mane ( moj stav + ima na netu ko hoće da kopa) u smislu ovi su pri evro i frtalj a traju godinama, imam neke pedale koje gazim pa više od 5 god i sve je ok..... Da li imam sreće, štali je... ne znam u svakom slučaju imam par za rezervu jer očekujem da crkne nekada...a to je možda i onaj Marfijev zakon, da nisam kupio rezervu crklo bi sigurno a ovako neće

Da Fender narandžasta je najbolja po svima...Onaj Australijanac što stalno pretdstavlja pedale in the blues i one reče kako su mu ljudi delili komplimente za zvuk, čak neki matori svirači okoreli tube frikovi su bili u fazonu ''odličan ti je zvuk danas'' a cepao je Joyo...tako sam i sazano tj gledajući njega i još neke sam prelomio da kupim, i očekivao sam da će biti pa kao kilavo ali ne super je.... Uzeo sam 2 lapmašice koje su povezane tipa kada gaziš jednu druga se isključuje itd, i to dobro funkcioniše....
Viđam i ove Vox lampaške pedale pa kontam da je to za neke svirke sa joyom super kombinacija, naravno ne moraju biti lampaške ali sam ja uvrteo sebi u glavu da je tada kao super, možda je to subjetivni osećaj ali da se sam testiram ''na slepo'' ne mogu... Zoom mi je interesantan ali nisam probao, zanimala je me je ona pandora valjda tako beše ime u fazonu da neke modulacione efekte tako rešim, za sada imam samo 1 digitalnu radi ok onaj Cf7 digitech chorus factory ( beše brutalno jeftina i uzeh kao da se zezam ali mi se dopada puno), hteo sam da uzmem onu Brian May ali sam propustio sniženje bila je tipa 8 hiljada ....... Znam da Digitech važi za jeftinije pedale ali te načičkane njihove mi se nekako sviđaju........... Hvala na odgovoru.