Pa zavisi od burgije, ako je dobrano dugo radila nije ona više tako oštra ...sve se troši pa i burgija...ali ako je nova tj nije bila na bušilici dugo bušeći impregnirani beton onda seče super....Ja isto tako radim od uvek....drugo nisu sve burgije pod istim uglom tako daimaš izbor te možeš naći onu koja ti odgovara da donja strana glave šrafa posle lepo legne i dodiruje svu površinu...Naravno ako bih naišao na alat možda bih i kupio za sada mi nije trebao a i za metalne koje ja preferiram ( aluminjum, ne feritni čelik, bakar, mesing) ne znam koliko bih mogao ručno išta učiniti, hajd za bakar koji nije toliko čvrst možda i može - ja stavim u bušilicu pa polako a od kada imam brusilicu daleko mi je lakše, može i u šrafilicu ona e sporo okreće ....
Nije to skupo to hiljadu i kusur din., više ovi sverceri na KP traže. Ne znam koliko beše kod Bostona meni je trebala zadnja koju ne koristim al hajd kao rezervu da imam pa sam uzeo crnu...ostali delovi Bostonovi koje sam testirao tipa ručka za tremolo, za FR, opruge, šrafovi a da grafitni nut

svašta još nešto stvarno je dobrog kvaliteta kontam da im Azijati rade - u ostalom kao i većini drugih....E tremolo ne bih uzeo od Bostona recimo ne znam koliko je dobar a nije baš jeftin te bolje Wilkinson...Za masku ne znam, ali ne kapiram u čemu je fora ako je maska recimo iste debljine da li je 3 ili 5 slojeva ili 1, ne znam u čemu je kvaka iskreno crnu koju imam staru i jednu troslonu kada pokušam da ih savijem na pritisak isto mi deluje čvrstina...ne znam šta je trik . Za zvuk mi je draži metal samo je problem boja nema baš neki izbor.