Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Meni ta kupovina preko oglasa bas bezveze
Jedino bih od nekog drugara kupio ovako lepo nova gitara i to je to. I ovako je necu menjati svake godine sigurno.

-
Kontam da se ljudi navuku na tu kupovinu
Licno ja, samo novo sto se instrumenata tice.

Licno ja, samo novo sto se instrumenata tice.
- apollomusicservice
...pa im onda strašno postane krivo što onaj tamo prodaje neki instrument, koji se njima svidja, za velike pare. Tada počinje ljubomora da se uvećava, počinju da ga pljuju, da je prevarant i ko zna šta još. Slično je kao u vrtiću kada jedan drug ima lepu igračku ali ti neda da se igraš sa njom, ne preostaje ti ništa drugo nego da ga opanjkavaš na sve strane. Eh trgovina je čudo!
Истина је да на овој теми има претераног драмљења око свега и свачега и да би то могло и достојанственије, зрелије и одмереније... али да простиш, и ти си се сад малкице налупетао. Капирам да не мора детаљније да се елаборира.
-
Lepo mi je videti sad neki bas custom shop do jaja pa kao uuuuu ovo bi valjalo probati, lepo izgleda i slicno. Ako bas zelite za sebe da zadrzite a ne preprodaju i slicno.
Ali kontam da je neka vrsta zaraze skupljanje vise gitara a treba vam eventualno 2. Tipa vidi se neki Squier i slicno iz tamo neke osamdeset i neke i kao uuuuuuuu bajo moj, 80ta, ovo mora da je do jaja. Tad je bilo sve kvalitetno itd a kad uzmes u ruke mozda nista bolje od neke prosecne gitare.
Ali kontam da je neka vrsta zaraze skupljanje vise gitara a treba vam eventualno 2. Tipa vidi se neki Squier i slicno iz tamo neke osamdeset i neke i kao uuuuuuuu bajo moj, 80ta, ovo mora da je do jaja. Tad je bilo sve kvalitetno itd a kad uzmes u ruke mozda nista bolje od neke prosecne gitare.
-
Moze li neko da mi kaze, ako ima iskustvo, kako zvuci ovaj kabinet i jensen zvucnici?
https://m.kupujemprodajem.com/LANEY-git ... 5369859760
Totalno si u pravu;i meni(da prostite) neke stvari nisu bas jasne;ovamo svako tvrdi da svako moze da prodaje sta hoce i da trazi cenu koju zeli,jer to je njegovo pravo a cim se to uoci, opali se po istom "drvlje i kamenje"?!Jos ako je i preprodavac,ihaaaaaaaaa...I ti preprodavci;ima i tamo ljudi koji su realni,nisu svi prevaranti,poznajem coveka,koji se time bavi zato sto je ostao bez posla,bavi se time da bi mogao da izdrzava porodicu i garantujem da je korektan.Isto tako i kod nepreprodavaca ima ljudi koji su nerealni i hoce da vacare...Pa zar market u susedstvu nije preprodavac,zar na pijaci nisu preprodavci,zar Infostan nije preprodavac,benzinska pumpa..?I prodavnice muzicke opreme,koje prodaju sa 200% marze,totalni preprodavci!Zasto svi ostali preprodavci ne bodu oci,osim ovih sto preprodaju muzicku opremu na oglasima?I siguran sam da ako izleti neka skupa gitara(a pritom original 100%), za neku smesnu sumu,niko ovde ne bi gledao od koga kupuje,vec bi gledao da pretekne sve ostale...apollomusicservice wrote: ↑13 Sep 2017, 22:04...pa im onda strašno postane krivo što onaj tamo prodaje neki instrument, koji se njima svidja, za velike pare. Tada počinje ljubomora da se uvećava, počinju da ga pljuju, da je prevarant i ko zna šta još. Slično je kao u vrtiću kada jedan drug ima lepu igračku ali ti neda da se igraš sa njom, ne preostaje ti ništa drugo nego da ga opanjkavaš na sve strane. Eh trgovina je čudo!

P.S.Ima i treca grupa ljudi,koja je u manjini a to su ljudi koji ne znaju sta prodaju,tj.ubedjeni su da je to sto prodaju,upravo to sto misle da jeste...

Не знам да ли имаш амнезију или се надаш да остали имају амнезију. Статистика каже да је 70% твојих коментара лоцирано у овој теми а ја се добро сећам да си баш ти са посебном слашћу гледао да оцрниш разне продавце и њихове огласе, често ниси имао мере у томе. Ако се не варам баш је због твог врло сочног коментара на форум дојурио Мики Ђорђе да брани сопствени лик и дело, баш се страствено залетео, као Бесни Орландо, требало му је бар 6 месеци да се издува и да почне да комуницира на прихватљив начин. Не сећам се да си се јавно извинио због тог инцидента а већ видим да си кренуо да исправљаш криве Дрине.
Moras priznati da je bilo zabavno kada je dojurio Miki Djordje..? 

Last edited by OVCA on 14 Sep 2017, 10:50, edited 1 time in total.
Нек је он живко и здравко к'о Мирко и Славко... Него, шта ћемо са овом твојом недоследношћу?
-
Evo da ponovim i cujem vase misljenje za gore pomenuti kabinet i ovaj ispod:metalstringer wrote: ↑14 Sep 2017, 08:21Moze li neko da mi kaze, ako ima iskustvo, kako zvuci ovaj kabinet i jensen zvucnici?
https://m.kupujemprodajem.com/Marshall- ... 5464447937
Dobro li je to uopste, cab, zvucnici, koji je bolji itd? Hvala
-
što jes jes..ja sam izviniška evo i jopet...jesam bio besan čak i mešao ljude...LM bilo pa prošlo...Nego preprodavci uh, svako od nas ima neku muku čak i da čovek radi za ''dobru'' platu opet je malo, svako hrani porodicu, roditelje koga god tu nema izgovora. Prodavnica podaje novo a većina preprodavaca kopa po instrumentima pa prodaje, naravno ja kad kažem preprodavac ne mislim na čoveka koji ima par ocena ili pak i 100...već na onoga ko kosnatno nešto valja kupi đitru počupa magnete npr i zvekne cenu- cena je njegovo pravo ali dezinformisanje je meni eto neprihvatljivo mada se iskreno više i ne potresam oko toga, imam suviše svojih briga da bih bio saver of the universe
. po nekad mogu šta da reknem i to je to...

-
Pazi stoji oko kupovine 2nd hand gitara i ja tako radim, nego kako sam počeo da kopam po istim a zaista nemogu dati 600e za drvnjaču ( bez hardvera) da mi neko ovde radi onda razmišljam o kinezima. Kopiju ne bih nikada uzeo tipa da mi piše G ili F već sa svojim imenom i tu sam već pričao i oni su svesni da im hardver često shit tako da sam u pregovorima u fazonu mante me hardvera nego daj drvo i boju, vrat da potrefimoLifelessDead wrote: ↑13 Sep 2017, 15:03Sto se tice kineskih kopija, iako sam razgledao malo te slike po Aliexpress-u, i iako su mi neke na oko delovale primamljivo, ne bih nikad uzeo tako nesto. Ne iz nekih moralnih razloga, vec iz razloga sto za te pare ili malo vise moze da se nadje nesto polovno, a legalno i verovatno kvalitetnije. Jer ako platis nekih 300$ gitaru, platices jos otprilike 100$ dazbina. Pored toga, nikad ne mozes da znas da li ce gitara biti ostecena u transportu i kakvu falinku ce da ima, a to je vrlo cest slucaj.

Ima varijanta B kojom se već bavim to je uzmem iz thomana i prepravim iskren da budem zasita sa malim ulaganjem ( neračunam svoje vreme i rad) može se izvući prepela gitara...
nisam siguran jesam delio ove slike ali ovo je nekad Thoman valjao Korea je u pitanju gitare obično iz 2 dela telo, drvo bombona na oglasima preko do 100 jura se može naći , mnoge imaju odličan hardver iskreno osim čivija koje nisu nešto ni nužne da se menjaju bih stavio locking i TUSQ nut, magnet premotao i to možda .... hajd neka bude i most neki wilkinson (mada je već dobar al neka) to je kaži ga 100 i frtalj eura ulaganja pa gde mogu takvo šta da kupim za tu lovu?....

kome nije do brenda već da gleda kvalitet zaista se danas svašta može naći, ja sam brendove prerastao...džaba mi je da piše bilo šta ako je to much $ i nisam zadovoljan....
LM svestan sam tog rizika sa kinezima zato i gledim na ovu zapadnu stranu...Mada od firme kao što je bad cat tu već manje stresa bih imao-valjda