jes ludjak al ovakva izolacija vredi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jes ludjak al ovakva izolacija vredi
ako gledas za sebe baci pogled i na Q95. Ima pot za regulaciju Q-faktora, moze dosta da se utice na karakter waha, a ima i boost koji moze da se ukljuci/iskljuci po potrebi. Meni dobro dodje da doda malo boosta za solo, lakse iskoci. A uz to je switchless.
Moze nego ovaj je naletelo jaaako povoljno (sto je jedan od kvaliteta koje cenim od robe koju kupijem
A zasto ti je bas taj wah toliko znacajan? To je novija serija doduse jos uvek made in usa koja je drukcija od novih kineskih, ali ona sa konektorima na plocici i dodatnim buffer tranzistorom. Jedina razlika u osnosu na standardni 95 je u jednom jedinom kondenzatoru. Da je ona stara verzija iz 80-tih pa da patis ovako se ne skiraj previse. Doduse samo sam ga usput zapazio pa se ne secam cene pa ne znam sta je to za tebe povoljno.Rockatansky wrote: ↑04 Nov 2017, 13:23Oprema koji nemam: Wah Jimi Hendrix... Bila na KP za smesnu cenu i dok sam se ja premisljao otisla (tog dana kada sam odlucio i kontaktirao prodavca).![]()
![]()
![]()
E hvala, drago mi je da to znam.hipihill wrote: ↑10 Nov 2017, 09:01A zasto ti je bas taj wah toliko znacajan? To je novija serija doduse jos uvek made in usa koja je drukcija od novih kineskih, ali ona sa konektorima na plocici i dodatnim buffer tranzistorom. Jedina razlika u osnosu na standardni 95 je u jednom jedinom kondenzatoru. Da je ona stara verzija iz 80-tih pa da patis ovako se ne skiraj previse. Doduse samo sam ga usput zapazio pa se ne secam cene pa ne znam sta je to za tebe povoljno.Rockatansky wrote: ↑04 Nov 2017, 13:23Oprema koji nemam: Wah Jimi Hendrix... Bila na KP za smesnu cenu i dok sam se ja premisljao otisla (tog dana kada sam odlucio i kontaktirao prodavca).![]()
![]()
![]()
Ne bih ti savetovao da kupujes najjeftinije wahove, oni su pre svega mehanicki slabiji. Ako ces Dunlop potrazi neku stariju americku verziju, za Vox ne znam, nikada nisam imao te novije. Razlika je u tome sto oni imaju tesko liveno kucite, a tanak poklopac od lima, a kod danasnjih Kineza je obratno, lagano kuciste i tezak donji poklopac. Hendrix Kinez ti je onaj sa belom plastikom dole oko kucista. Problem na koji sam ja naisao je upijanje radio frekvencija dok kod Amera to nikada nisam zapazio. Ako kupujes polovan posebno obrati paznju na ispravnost potenciometra jer on sam kosta najmanje 25 e. Problem jos moze biti u onim plasticnim stezaljkama nazubljene letve koji nisu skupi, ali ne mogu da se nabave kod nas. 535 sam imao dva komada razlicitih godista i dobri su, ali sam zadrzao jednu obicnu usa verziju jer nesto nisam bio prezadovoljan. Pored toga na kraju koristis samo jedan polozaj pa ispada da su te vece mogucnosti suvisne, bar meni. Kod waha ti je u stvari najvazniji potenciometar, ostalo je uglavnom isto ili slicno.Rockatansky wrote: ↑10 Nov 2017, 10:05E hvala, drago mi je da to znam.hipihill wrote: ↑10 Nov 2017, 09:01A zasto ti je bas taj wah toliko znacajan? To je novija serija doduse jos uvek made in usa koja je drukcija od novih kineskih, ali ona sa konektorima na plocici i dodatnim buffer tranzistorom. Jedina razlika u osnosu na standardni 95 je u jednom jedinom kondenzatoru. Da je ona stara verzija iz 80-tih pa da patis ovako se ne skiraj previse. Doduse samo sam ga usput zapazio pa se ne secam cene pa ne znam sta je to za tebe povoljno.Rockatansky wrote: ↑04 Nov 2017, 13:23Oprema koji nemam: Wah Jimi Hendrix... Bila na KP za smesnu cenu i dok sam se ja premisljao otisla (tog dana kada sam odlucio i kontaktirao prodavca).![]()
![]()
![]()
Ma nije mi posebno znacajan, ali volim kada kupim stvar polovnu i da je stvarno i cena "polovna" zato mi malo zao bilo. Nov u Mitrosu je oko 20.000 a na oglasima je bio 8.500, sto se retko desava.
Sto se mene tice zadovoljio bih se i onim Vox-om od 5-6 hiljada sto godinama stoji na sajtu Mitrosa, a naravno nema ga nikad.Nego eto sto ne kupiti skuplju stvar ako iskoci na oglasima za manje para...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest