Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
abogicevic

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by abogicevic » 25 Feb 2018, 09:57

ivan242 wrote:
20 Feb 2018, 14:55
Na netu nalazim sa oznakom skvajer na hedstoku,sudeci po civijama i bridzu,kazu dobro telo i vrat,ostalo niza klasa...
Postoji squier serija. Veoma je retka. Drugar je kod Marića pazario jednog meksikanca iz te serije pre dvadesetak godina. Kad ga je doneo na probu, svi smo balavili za gitarom. Mada, sećam se da mu je uvek smetao taj natpis "squier series", asociralo ga je na skvajera...
U svakom slučaju, veoma retko sam viđao stratove iz te serije.

Bili D Kid

Post by Bili D Kid » 25 Feb 2018, 12:39

To je bato gitara iz Meksike, sve super samo su pragovi mnogo svirane, a to se moge videti na foto.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bili D Kid

Post by Bili D Kid » 25 Feb 2018, 12:42

Budite originalni, poklonite momku, devojci (ako svira gitaru), mužu, prijatelju, kumu ili rođaku vrhunski, ekskluzivni Gibson kabal. od samo 90 evrića!!

https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... -oglas.htm

Narod totalno poludeo 8)

komil

Post by komil » 25 Feb 2018, 13:42

Bili D Kid wrote:
25 Feb 2018, 12:39
To je bato gitara iz Meksike, sve super samo su pragovi mnogo svirane, a to se moge videti na foto.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eh sad, zezaš ga za jezik a čovek je čistokrvni Rus. Bjelogrlić ga je uzeo da bude kozak u seriji, znaš kako mu lepo stoji šubara i mač.

Bili D Kid

Post by Bili D Kid » 25 Feb 2018, 13:51

komil wrote:
25 Feb 2018, 13:42
Bili D Kid wrote:
25 Feb 2018, 12:39
Eh sad, zezaš ga za jezik a čovek je čistokrvni Rus. Bjelogrlić ga je uzeo da bude kozak u seriji, znaš kako mu lepo stoji šubara i mač.
Ne znam ja ko je to, drugi oglas mu je totalno normalno napisan... obzirom da smo svašta čitali na oglasima, više me ništa ne iznenađuje :shock:

komil

Post by komil » 25 Feb 2018, 14:14

Rus koji je privremeno kod Novog Sada. Ne zna baš srpski. Evo ti jedna eksluzivna fotka, nije je ni on video :lol:

Image

ivan242

Post by ivan242 » 25 Feb 2018, 15:34

Po tekstu i imenu ja sam mislio da je Makedonac,eto ipak " Slovenska dusa".Vraca se vreme pocetka 20 veka? Dolaze "Beli" Rusi :D . Dakle sigurno je Meksiko ,i Skvajer,ali je obrisano jer "kvari" posao.

komil

Post by komil » 25 Feb 2018, 16:11

Ovo su sada Naftagas migracije. Taj od jedne plate u Naftagasu verovatno može kastom šopa da pazari.

ivan242

Post by ivan242 » 25 Feb 2018, 16:57

Prvi koji su dolazili su bili intelektualci (podigli su nivo univerziteta,HVALA) i usput i bogati ako su uspeli da sacuvaju sto su imali.Nove generacije "?",sigurno kupuju CS od plate i ostaje za "zezanje".Kao nasi zaposleni u firmama za "krcmenjem resursa Stradije".A sad na "kupovinu preko olasa",kod mene tanko to ide :(

komil

Post by komil » 25 Feb 2018, 18:15

Ako misliš na potomke Belih rusa, ovi za koje znam su na nivou, samo ne bih baš rekao da materijalno stoje fantastično, prosek. Nema tih mnogo u Naftagasu. Ovi u Naftagasu su rusi, belorusi koji su u rusiji pre par godina pozvani da dođu u Naftagas tj Gaspromnjeft.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 25 Feb 2018, 21:22

abogicevic wrote:
25 Feb 2018, 09:57
ivan242 wrote:
20 Feb 2018, 14:55
Na netu nalazim sa oznakom skvajer na hedstoku,sudeci po civijama i bridzu,kazu dobro telo i vrat,ostalo niza klasa...
Postoji squier serija. Veoma je retka. Drugar je kod Marića pazario jednog meksikanca iz te serije pre dvadesetak godina. Kad ga je doneo na probu, svi smo balavili za gitarom. Mada, sećam se da mu je uvek smetao taj natpis "squier series", asociralo ga je na skvajera...
U svakom slučaju, veoma retko sam viđao stratove iz te serije.
Nemoj da se ljutiš ali moram da pitam, msm koje ste Vi gitare imali kada ste ''balavili'' nad ovom :D ?Bez obzira ko je pravi čivije su baš one šugavice samo poklopljene kao npr što stavljaju na ove nakardne bulite.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 25 Feb 2018, 21:29

Marens wrote:
22 Feb 2018, 18:55
Realnost:

https://www.ebay.com/itm/Danelectro-DJ- ... 2911198177

I Srbija:

https://www.kupujemprodajem.com/Danelec ... -oglas.htm

Ne znam zaista....toliko biti drzak...
Lik valja dugo stvari vidim reklamu ''dobrodošli u bla bla sound'' to me tako asocira na sredinu 90ih jad i beda svuda i kao ti koji su držali radnje očekuješ da imaju nešto novo a ono sve smeće novo je jedino bilo tipa trzalica najjeftinije i žice.....E tako i ovaj uvozi od preko (čitaj često pozajmljeno da duže vreme) i lupa cene.....
Tačno dotična pedala košta 10Evra .....

Lik prodaje Fender pro rock 700 već pa ima 5 godina!!! Ludilo ...Sećam se da sam pitao za tipa 50 e niže odgovor je ne jer je doneto iz Švajacraske...Beše i stajalo po oglasima to Švica...a čim je odatle sve mi je jasno kao dan...............

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 25 Feb 2018, 22:13

OVCA wrote:
18 Feb 2018, 15:36
MIKI-DJORDJE wrote:
18 Feb 2018, 13:36

Nemoj neko da mi kaže kako su preprodavci super a posedno Piano znači bez šale sa kim vidim da je sarađivao više od 1 ne kupujem niti mu išta prodajem stvar principa,
Au,Miki,sad ces da ih dovedes do prosjackog stapa...mislim. :XD: Ajde,dobro, objasnio si poreklo pozitivnoh ocena,kako objasnjavas cinjenicu da nema ni jedne negativne?Prevarant takvog kalibra bi morao da ima bar jednu?!Cak i od tebe nema negativnu ocenu? :roll:
Hteo sam da napišem pa nisam, vrlo prosto sa tim kojima razmenjuje neće davati jedni drugima negativne. a žrtvama odmah zalepe negativnu, kad dobiješ negativnu ti nemaš pravo njega da oceniš ili blokira komunikaciju. Nedavno sam našao čovek ima 50 poz ocena i 1 neg rekoh daj da vidim kad zamisli negativnu mu zalepio baš Piano :D :bambi: . Bukmarkovao sam u 'one tab' programu ali sam greškom obrisao čim nađem prvu narednu podeliću jer do sada sam video 3 neg da je on zalepio...i sve nebulozni razlozi...
Ovaj je bio tipa '' Ja sam poslao i pozvao ga i on mi je kazao nemoj da šalješ- a trebao je pre da mi kaže, jako bla bla bla nemojte sarađivati'' u tom kontekstu
a odgovr čoveka u čudu se našao
''Natezao se samnom danima nije hteo da spusti cenu 5 evra ja sam odustao, nakon 3 dana bez da mi išta javi pozvao me kazao da mi je poslao! Pa nemam ja živaca da se igram hoću neću....'' u tom fazonu☺☺☺

Tako da dotični lepi negativne obično kad on zamulja pa ti je to bolje sprečiti nego lečiti jel ........Za mene su takvi likovi ološ može neko da mrzi ili ne zbog toga, ali to je mje pravo....Trgovina je posao pošteno kada se radi a kda muljaš + varaš to više nije trgovina već mešetarenje, muljanje, vaćarenje kako već ko zove.

Sam narod je kriv jer to dozvoljava, jel ovaj forum otvoren? Jeste pa neka dođu i kažu šta misle...... :D kada i ako to već nije tako....Ali ne uvek će se iz naroda naći 1% saradnika dotičnih koji će braniti njihovu čast. Da li ih oni zaista brane ili im je glupo da priznaju da su ih 'matrapazi' nasankali to je već možda pravo pitanje......

Jel ima tamo u temi lik je kupio gitaru kopiju LPija od Pianog i ne valja, posle je vratio i doplatio za drgu...Pa što mu ne vrati pare :D . I lik ga još brani......

Kako kažu '' dok je ovaca vuk će biti sit'' . Ne mislim na tebe jer je tebi nick name ovca već na ljude naivne. Zakon bi trebalo da štiti svakoga pa i te naivne, ali kada neko nastrada u toj kupovini policiju to ne zanima ni pod razno....Pričali smo o tome...i ovi to znaju...

JAKO JAKO VAŽNO!

AKO OSOBA PRODAJE TOLIKU KOLIČINU OPREME I OTKUPLJUJE PA TO JE ONDA KOMISIONA RADNJA, PA ŠTO JE NE REGISTRUJE I NE PLAĆA POREZ?!

Nekome to može izgledati smešno i naravno da postoje daleko ozbiljniji problemi u zemlji, ali ovaj se tiče muzičara. Novo je novo samo ako neko to nije koristio i daješ garanciju propisanu zakonom- prodavnica.
A ovo ''prodajem novo'' Ne nije novo može samo biti polovno i to polovno očuvano, manje očuvano itd ili ti stranjski mint itd.

abogicevic

Post by abogicevic » 25 Feb 2018, 22:23

MIKI-DJORDJE wrote:
25 Feb 2018, 21:22
Nemoj da se ljutiš ali moram da pitam, msm koje ste Vi gitare imali kada ste ''balavili'' nad ovom :D ?Bez obzira ko je pravi čivije su baš one šugavice samo poklopljene kao npr što stavljaju na ove nakardne bulite.
Ma, nema ljutnje :-)
Pa, šta smo mogli da imamo u ta krizna-ratna vremena?
Ja sam imao neku kopiju fendera, fbt pojačalo i neku dist pedalu. A, drugar je svirao na nekoj tarabi, sa smešnim prekidačima. Više je ličila na veš mašinu nego na gitaru. E, posle njegov ćale rešio da se odreši, pa mu kupio tog fendera i pojačalo fender twin reverb, silverface...
Uzgred, da ponovim, i dalje smatram da je taj njegov meksikanac više nego pristojna gitara.

Marens

Post by Marens » 26 Feb 2018, 13:46

komil wrote:
22 Feb 2018, 20:47
Marens wrote:
22 Feb 2018, 18:55
Realnost:

https://www.ebay.com/itm/Danelectro-DJ- ... 2911198177

I Srbija:

https://www.kupujemprodajem.com/Danelec ... -oglas.htm

Ne znam zaista....toliko biti drzak...
Šta realnost? Postavio si link na aukciju koja je u toku, moglo je pisati i 1$, to ne znači da će se prodati za 1$ niti da je $10 više od rezervisane cene.
Vidim da ja ta pedala u US $50 nova, tako da ovaj oglas za 50e nije ništa čudan. Traži 50e, neko će mu ponuditi 25-30e i prodaće se. (jer na KP bi pre crkli nego da se ne cenjkaju za gitarsku opremu).
Realnost da je pedala prodata za 7.50$. Ima "brand new" za 10$, isto na Ibeju. Ima i nova za 24.99$ na audio-depot.com, s tim da ću pretpostaviti da oni plaćaju poreze državi i sl.
Poenta mog posta je nezajažljivost i drskost ovdašnjih "trgovaca", t.j. nakupaca.
Ja sam kupio Boss tu-3 za 60 evra preko KP, a budimo realni, to je za ovu plastičnu kanticu prava pedala. Ostaje nada da ljudi nisu totalni duduci, da se informišu pre kupovine i da ne dozvoljavaju baš tako lako da ih neko prevesla.

Post Reply