OVCA wrote: ↑18 Feb 2018, 15:36
MIKI-DJORDJE wrote: ↑18 Feb 2018, 13:36
Nemoj neko da mi kaže kako su preprodavci super a posedno Piano znači bez šale sa kim vidim da je sarađivao više od 1 ne kupujem niti mu išta prodajem stvar principa,
Au,Miki,sad ces da ih dovedes do prosjackog stapa...mislim.

Ajde,dobro, objasnio si poreklo pozitivnoh ocena,kako objasnjavas cinjenicu da nema ni jedne negativne?Prevarant takvog kalibra bi morao da ima bar jednu?!Cak i od tebe nema negativnu ocenu?
Hteo sam da napišem pa nisam, vrlo prosto sa tim kojima razmenjuje neće davati jedni drugima negativne. a žrtvama odmah zalepe negativnu, kad dobiješ negativnu ti nemaš pravo njega da oceniš ili blokira komunikaciju. Nedavno sam našao čovek ima 50 poz ocena i 1 neg rekoh daj da vidim kad zamisli negativnu mu zalepio baš Piano

. Bukmarkovao sam u 'one tab' programu ali sam greškom obrisao čim nađem prvu narednu podeliću jer do sada sam video 3 neg da je on zalepio...i sve nebulozni razlozi...
Ovaj je bio tipa '' Ja sam poslao i pozvao ga i on mi je kazao nemoj da šalješ- a trebao je pre da mi kaže, jako bla bla bla nemojte sarađivati'' u tom kontekstu
a odgovr čoveka u čudu se našao
''Natezao se samnom danima nije hteo da spusti cenu 5 evra ja sam odustao, nakon 3 dana bez da mi išta javi pozvao me kazao da mi je poslao! Pa nemam ja živaca da se igram hoću neću....'' u tom fazonu☺☺☺
Tako da dotični lepi negativne obično kad on zamulja pa ti je to bolje sprečiti nego lečiti jel ........Za mene su takvi likovi ološ može neko da mrzi ili ne zbog toga, ali to je mje pravo....Trgovina je posao pošteno kada se radi a kda muljaš + varaš to više nije trgovina već mešetarenje, muljanje, vaćarenje kako već ko zove.
Sam narod je kriv jer to dozvoljava, jel ovaj forum otvoren? Jeste pa neka dođu i kažu šta misle......

kada i ako to već nije tako....Ali ne uvek će se iz naroda naći 1% saradnika dotičnih koji će braniti njihovu čast. Da li ih oni zaista brane ili im je glupo da priznaju da su ih 'matrapazi' nasankali to je već možda pravo pitanje......
Jel ima tamo u temi lik je kupio gitaru kopiju LPija od Pianog i ne valja, posle je vratio i doplatio za drgu...Pa što mu ne vrati pare

. I lik ga još brani......
Kako kažu '' dok je ovaca vuk će biti sit'' . Ne mislim na tebe jer je tebi nick name ovca već na ljude naivne. Zakon bi trebalo da štiti svakoga pa i te naivne, ali kada neko nastrada u toj kupovini policiju to ne zanima ni pod razno....Pričali smo o tome...i ovi to znaju...
JAKO JAKO VAŽNO!
AKO OSOBA PRODAJE TOLIKU KOLIČINU OPREME I OTKUPLJUJE PA TO JE ONDA KOMISIONA RADNJA, PA ŠTO JE NE REGISTRUJE I NE PLAĆA POREZ?!
Nekome to može izgledati smešno i naravno da postoje daleko ozbiljniji problemi u zemlji, ali ovaj se tiče muzičara. Novo je novo samo ako neko to nije koristio i daješ garanciju propisanu zakonom- prodavnica.
A ovo ''prodajem novo'' Ne nije novo može samo biti polovno i to polovno očuvano, manje očuvano itd ili ti stranjski mint itd.