Mene interesuje da li je neko probao taj model u Sky-u i kakvi su utisci, i koja je zemlja porekla? jer njegova cena je 700 evra

.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

a gde kod nas ima da se kupe japanci? (ne znam zasto sam ja mislio da su oni prestali da prave fendereFunkomat wrote:Kaže ''mogućnost splitovanja magneta''...
šta mu to znači kod singlova?
To što je mexikanac ne znači puno. Ima jako dobrih mexikanaca ali za te pare ja bih pre uzeo nekog vintage reissue (ili čak standard) japanca...
Nisam veliki ljubitelj deluxeva uglavnom zbog noiseless magneta i vise volim standardne boje.
Nije baš i neki razlog...
Ja sam svirao već par mexikanaca i meni su, kažem, super ali kod fendera je nažalost tako da moraš da probaš baš tu gitaru koju razmišljas da kupiš.
 )
 ) Ja cekam Fender Jaguara poslednja 4 meseca...Sto se tice Deluxe playera, ima ga kolega iz benda, skoro ga je kupio, odlicno radi, apsolutno najbolja MiM gitara, bar koju sam do sada probao, a isprobavao sam ih dosta...Sve radi extra, ima sistem koji je preteca s-1, imas mogucnost da koristis humb varijantu neck i bridge magneta sa nekim mini prekidacem...Jedini minus je da je gitara neobicno teska ( u pitanju je ash trup), svirao sam je dosta, nema apsolutnu repliku fender cleana, malo ima masivniji ton...Kad je kolega kupovao instrument, pretrazili smo sve sta smo mogli, probali sve i svasta (s tim da je iskljucivo hteo fendera) i jedino je taj fender ispao razuman i dobar izbor
 Ja cekam Fender Jaguara poslednja 4 meseca...Sto se tice Deluxe playera, ima ga kolega iz benda, skoro ga je kupio, odlicno radi, apsolutno najbolja MiM gitara, bar koju sam do sada probao, a isprobavao sam ih dosta...Sve radi extra, ima sistem koji je preteca s-1, imas mogucnost da koristis humb varijantu neck i bridge magneta sa nekim mini prekidacem...Jedini minus je da je gitara neobicno teska ( u pitanju je ash trup), svirao sam je dosta, nema apsolutnu repliku fender cleana, malo ima masivniji ton...Kad je kolega kupovao instrument, pretrazili smo sve sta smo mogli, probali sve i svasta (s tim da je iskljucivo hteo fendera) i jedino je taj fender ispao razuman i dobar izbor  Ipak, najbolje je da to dobro isprobas, kao sto kazu kolege za foruma, jer Fender ima "random" efekat kod svojih proizvoda, narocito gitara...
 Ipak, najbolje je da to dobro isprobas, kao sto kazu kolege za foruma, jer Fender ima "random" efekat kod svojih proizvoda, narocito gitara... Mexico sastavlja lower classu drvo sa USA delovima sto mu dodje deluxe players strat MiM; U NS Mitrosu je bio jos jedan crveni rosewood strat sa shell pickguardom, za BG neznam;
 Mexico sastavlja lower classu drvo sa USA delovima sto mu dodje deluxe players strat MiM; U NS Mitrosu je bio jos jedan crveni rosewood strat sa shell pickguardom, za BG neznam; 
  pickgard, zlatan hardware i sto je posebno interesanto na headstocku je neki signature, nismo jos ustanovili ciji je (imali neko neku ideju???). Platio ju je 600evra posto ima neko zanemarljivo ostecenje na fingerboardu, kao nesto otpao lak na 5 kvadratnih milimetara.
  pickgard, zlatan hardware i sto je posebno interesanto na headstocku je neki signature, nismo jos ustanovili ciji je (imali neko neku ideju???). Platio ju je 600evra posto ima neko zanemarljivo ostecenje na fingerboardu, kao nesto otpao lak na 5 kvadratnih milimetara.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest