pozdrav svoj braci po drvetu

novi sam na stranicama ovog foruma ali se vec dugo bavim "cackanjem" po elektricnim gitarama. par komada sam izradio i upravo radim jednog prs-a . elem od te strane i sveze informacije o drvetu na prostorima bgd-a. obisao sam gotovo sva skladista koja ste nabrajali u ranijim postovima i uglavnom je los izbor. u stvari ja sam trazio javor "rebras" ili "pticiji" i na kraju sam zavrsio tamo gde sam i na pocetku znao da ima sigurnotj kod srdjana u paning-u. srdjana znam vec 10 godina ali se dosta dugo nismo videli i kod njega je stvarno izbor perfektan. ja sam se zakopao u njegov kontejner i kancelariju i mogao sam tamo ostati ceo dan. cene jesu malo jace ali se moze u razgovoru i pomalo cenkati. mislim da je jedini problem kod srdjanove robe to sto su dimenzije malo utegnute tj na granici da se uklope. ali u svakom slucaju pravo mesto za pronaci drvo snova. video sam kod njegai krusku perverznih dimenzija i suvoce.
u betula albi ( borca, kod restorana tara desno pa posle 400 metara desno) ima javora ali je se posle visesatnog preturanja mogla odvojiti samo jedna "fosina" koja mi je bila prevelika i za transport i ..nije to to.
na svim drugim mestima je klasika mahagoni, jasen, hrast,bukva ali to svakako i nije problem naci . uvek neko od drugara ili poznanika ima parce koje se moze iskoristiti.
izvinte na malo duzem postu i mozda smaranju al neodolih