Evo i mog prvog posta i odmah moram nešto da pitam i da vas davim, al' takav ti je život, uvek ima neko ko te davi, zar ne ?

E a sad ozbiljno malo, rekao bih da sam u rangu nekog prosečnog gitariste, akordi, rifovi, po koja solažica... Nisam svirao 4-5 godina jer sam postao ponosni tata, pa sad kad mi je klinac malo odrastao rešio sam da obnovim svoje znanje i naravno da napredujem dalje. A nadam se da će i moj naslednik biti zainteresovan za gitaru jer već sad kad vidi ovu moju koju posedujem Segovia WJ-750 odmah je zgrabi i mlati po žicama

Kako bih popravio tehniku sviranja, palnirao sam da kupim novu akustičnu gitaru i svratio sam do preodavnice (Inače sam iz Niša, mada ste to provalili po niku). Nisam siguran da li je vlasnik ili tamo radi pevač i gitarista grupe Novembar iz Niša, relativno su poznati po celoj Srbiji, mada ja baš i ne volim tu neku pank muziku. Bio je izuzetno ljubazan i fin ( a što pa i ne bi) i preporučio mi neku Washburn ozvučenu akustičnu gitaru uz koju ide kofer, rezervni set žica, ona na sebi ima štimer i idu još neke sitnice, nisam baš sve zapamtio. Sve to za 15.000 dinara.
Kakva su vaša iskustva sa tim gitarama i kakva je cena po vama. Znam da ćete reći:"Probaj gitaru kako ti zvuči i leži..." E pa to i jesam uradio, doduše jako kratko, jer sam pobegao sa posla da bih malo prošunjao po toj prodavnici, samo nemojte da me odate kod šefa.

Sve u svemu je li to OK gitara i je cena korektna, hvala vam unapred svima. Ili ako imate još koju preporuku za oko 200 evra spreman sam da čujem.
P.S. Imao sam ideju da u kratkim crtama pitam šta me zanima, ali ako mi je ovo kratko, šta li bi tek bilo da sam hteo na široko da pišem...