Kad zaboravis nesto nema potrebe da dodajes novu poruku nego izmeni poruku u kojoj si zaboravio to da napises.Scream Bloody Gore wrote:zaboravio sam da dodam - po mogucnosti da imaju 24 praga
Pozdrav
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Uzima se gitara koja ima dobar vrat, kvalitetna je, a onda dizajn. Magneti u pocetku nisu vazni, vec tek kada definises pravac koji ces da sviras i zvuk koji volis zamenis samo magnete i uzmes npr. pedalu ili procesor, ja bi npr. uzeo neke EMG-ove magnete ali nemam para za njih...Funkomat wrote:reko bi ti da uzmes nekog squiera ali vidim da ti se svidja taj heavy metal izgled ali da znas da to sto ona izgleda hardcore ne znaci da ima i takav zvuk
ja ne razumem sta se vama toliko svidja u ibanezima
brate ako uzimas neku gitaru za pocetak onda bi bilo najbolje da uzmes gitaru koja moze da podnese sto vise vrsta muzike a ne da uzmes neku gitaru koja ti se svidja zbog izgleda a ima sranje zvuk
sto se pojacala tice bolje uzmi neko jace bez efekata a posle mozes da kupujes pedale
u svakom slucaju idi od radnje do radnje i probaj sve gitare za koje imas para (ne samo ibaneze)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest