Ljudi hvala vam na svemu, mnogo vam hvala - Izbor je na kraju pao na Apollo, neznam kako ali mi se on nekako najvise dopao. Nisam neki super muzicar (kao vi, ili bar neki od vas) i skapirao sam jedno (iako sam ovo vec znao) ako Satriani moze da svira sa dva singla, zasto koji k**ac je ne bi mogao, a ako hocu masniji zvuk kupicu distorziju kao i sav normalan svet
Izvinjavam se na oduzetom vremenu i davljenju mojim postovima
Pomoc oko kupovine Elektricne Gitare i Pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
- Scream Bloody Gore
- Rocket Roll
Hermes, molim te nemoj da se ljutiš, ali zamisli da ti meni kažeš "prodaću ti auto (ili kompjuter), ne znam tačno koja marka i u kojem je stanju, samo znam da je nešto japansko". Pa ti sad kaži meni - kako bismo ti i ja znali koja je cena pogodna, i da li meni uopšte treba taj auto ili taj kompjuter?
Slikaj, ako možeš, glavu gitare (ako tamo piše ime), slikaj sve delove gitare na kojima je nešto napisano (spoj vrata i tela otpozadi, tremolo, leđa, itd.), postuj te slike na, recimo, http://imageshack.us/ (samo isključi opciju za resize pictures) pa da vidimo šta je i koliko bi vredelo.
Ako ne može, daj bar što tačnija obaveštenja - šta piše na gitari i gde, koji je oblik, starost, serijski broj... Ali bolje daj slike. Pozdrav!
Slikaj, ako možeš, glavu gitare (ako tamo piše ime), slikaj sve delove gitare na kojima je nešto napisano (spoj vrata i tela otpozadi, tremolo, leđa, itd.), postuj te slike na, recimo, http://imageshack.us/ (samo isključi opciju za resize pictures) pa da vidimo šta je i koliko bi vredelo.
Ako ne može, daj bar što tačnija obaveštenja - šta piše na gitari i gde, koji je oblik, starost, serijski broj... Ali bolje daj slike. Pozdrav!
-