Metal kod nas

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Ikona

Re: Metal kod nas

Post by Ikona » 28 Nov 2008, 00:55

Orgasmatron wrote:
Ikona wrote:Opet se ti meni kurcis...ono,sto letis kad ne umes?Generalno,produkcija nasih bendova je na jako visokom nivou[upravo taj navrog ima izuzetno dobru produkciju ZA DEMO,o the stone-u i may result-u da ne govorim,a disdainedom&analizatorom mozes da busis zid kada pustis njihovu muziku,za razliku od jednog Abonosa i njihovog albuma koji je odlicno odsviran i koji je super,ali sine,instrumenti u odredjenim trenucima probijaju,a gle cuda,abonos nije black metal].To sto ti imas problema sa ljudima koji blek metal slusaju,a usput i nisu iz bLejograda je apsolutno drugi padez.I nemoj da mesas babe i zabe.ko te je pitao za norvesku?NIKO!BM se u Srbiji svirao i razvijao u isto vreme kao i u norveskoj [Ovom prilikom upucujem izvinjenje Bethoru,koga sam izostavio iz predjasnejg posta,a svakako zasluzuje da bude tu],s' tim sto ja ne znam gde si ti cuo nekoga ovde da prosipa verbalni proliv o tome koliko je zao,a da cini deo "scene" [hahaha,smesnog li pojma za ovu saku jada koju imamo].a ideologija muzike je takva da i ne treba svakome da se dopada,i ne nosi to svako dobro.kada bih ja nabrajao sta me sve dovodi do histericnog smejanja kod domacih i stranih bendova,listi ne bi bilo kraja.ali ko sam ja da im serem?kada snimim neki demo iz "supe" koji je bolje od njihovog,onda cu to dati sebi za pravo.
Phahahaha, ko se kurchi stvarno ne znam. Nashi bendovi, narochito gay result i stone imaju produkciju na visokom nivou? Vidim razumesh se u to kao marica u krivog stojka. Pod jedan ako je studio dobar isto kao i chovek iza mix deska onda nema potrebe da se chuju razne brljotine, drugo da nije prokletog VENOMA bilo ne bi bilo ni satanizma u BM-u, da je prokleti RHAPSODY svirao isto shto i venom samo sa svojim textovima pre skoro 30 godina kad i Venom danas bi svi black bendovi pevali o zmajevima i princezama i pravili bi pesme u toku Dungeons And Dragons session-a. Demo Navroga sam preslushao, i ono je kazesh dobra produkcija??? SAD SI SE USRAO U JAJA ali onako, gazdinski evo kroz monitor mi izlazi smrad od tebe i tvoje "pameti" koju prodajesh a ne posedujesh (shto ce reci prodajesh maglu). I koliko vidim black metal je samo kod nas ostao na istim talasnim duzinama na kojim je bio i pre tih 10 godina, nema nikakvog napretka, samo ide u nazad. I zamolio bih te da ne menjash naziv Beograda i ne pokushavash da glumatash fintasha odnosno zavrzlamdziju sa nekim parodijama na ime grada na koji si i ti po svemu sudeci kao i vecina juznjaka ogorchen i besan a jedva chekash da dodjesh ovde i uzoresh koju ulicu da bi stvorio utisak da si u svom rodnom selu. Josh jednom ti napominjem, ne pravi se pametan kad vidish da ti ne ide od ruke
Slusaj kretenu.Ako te bas zanima,ja sam rodjeni beogradjanin.A ti imas komplekse.I zbog takvih kao sto si ti je mene sramota sto sam uopste sa ovih prostora.Razumeo bih tvoj stav da si ti podigao grad i da pripada tebi.Ali ne pripada.To sto si ti demo Navroga slusao na nekom 32kbps kvalitetu mene apsolutno ne zanima,i vadis mi se tu na neke fazone kako ja nemam pojma,a razlog sto sam se toliko navadio da branim njihov snimak jeste to,sto sam,izmedju ostalog,i ja bio iza pulta dok je to snimano,i svidjalo se to tebi ili ne[a posto pojma nemas treba da cutis],produkcija Navrogovog demo snimka je na zadovoljavajucem nivou,bilo za black metal,bilo za metal u Srbiji generalno.I bend je hteo takav zvuk.

Drugo,vidim da ne kapiras fundamentalne stvari.To kakva produkcija treba da bude po sablonu,i kakva je produkcija koju bend zeli.To ti je isto kao kada bi rekao da motorhead ima sranje produkciju.a oni ne bi bili motorhead da izmedju ostalog nemaju svoju zvucnu sliku.A slozices se,posto vidim da si neki "znalac",da imaju krajnje prljavu produkciju,kada pogledas na kakvoj opremi sviraju i snimaju.Takodje,ako bm posmatras samo kroz prizmu muzike nisi kompetentan da o njemu raspravljas,jer je to kulturni fenomen 20og veka.Sto power metal nije.

I trece,glupo je sto se tema svela samo na black metal bendove,koji jesu u vecini ovde,ali nisu jedini koji rade.

Hvala na dobrodoslici.

sixstring

Post by sixstring » 28 Nov 2008, 01:09

joj što vidim da će ovde da padaju warnovi ko...koo...
umm...
ko ONO!
:cekic:

i...

NEMATE VI POJMA :banana:

Kraljevski apartnam i Anal'ogija su najbolji treš metal bendovi i i i oni će da budu bizmismeni
i to!

Jes' Ikonostas u pravu za ovo da je bend 'teo taku produkciju,
ima ljudi,vole to,ko Gorgoroth,gde,da je Pentagram bio bolje produkcije,ja ne bi ni slušao njih,
jbg takav trip,i ti ljudi vole to,jer im ima ambijent taj mračni,
i meni se tad sviđala pomrčina i bele doomsday device koje čekaju sudnji dan :P
al svejedno...
Vladiko što se nerviraš toliko,reče lepo dejankuki,nej ti njega ubediti,i da on to uzme zdravo za gotovo,i nije kulturno to 'Slusaj kretenu,Opet se ti meni kurcis',jer,neće se to završi na dobro...ae sad,ladne glave polako,be cool...

i naravno najjači smajli od svih

:cekic:
da spustim malo penziju ovde :P

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 28 Nov 2008, 02:48

Ikona wrote:
Orgasmatron wrote:
Ikona wrote:Opet se ti meni kurcis...ono,sto letis kad ne umes?Generalno,produkcija nasih bendova je na jako visokom nivou[upravo taj navrog ima izuzetno dobru produkciju ZA DEMO,o the stone-u i may result-u da ne govorim,a disdainedom&analizatorom mozes da busis zid kada pustis njihovu muziku,za razliku od jednog Abonosa i njihovog albuma koji je odlicno odsviran i koji je super,ali sine,instrumenti u odredjenim trenucima probijaju,a gle cuda,abonos nije black metal].To sto ti imas problema sa ljudima koji blek metal slusaju,a usput i nisu iz bLejograda je apsolutno drugi padez.I nemoj da mesas babe i zabe.ko te je pitao za norvesku?NIKO!BM se u Srbiji svirao i razvijao u isto vreme kao i u norveskoj [Ovom prilikom upucujem izvinjenje Bethoru,koga sam izostavio iz predjasnejg posta,a svakako zasluzuje da bude tu],s' tim sto ja ne znam gde si ti cuo nekoga ovde da prosipa verbalni proliv o tome koliko je zao,a da cini deo "scene" [hahaha,smesnog li pojma za ovu saku jada koju imamo].a ideologija muzike je takva da i ne treba svakome da se dopada,i ne nosi to svako dobro.kada bih ja nabrajao sta me sve dovodi do histericnog smejanja kod domacih i stranih bendova,listi ne bi bilo kraja.ali ko sam ja da im serem?kada snimim neki demo iz "supe" koji je bolje od njihovog,onda cu to dati sebi za pravo.
Phahahaha, ko se kurchi stvarno ne znam. Nashi bendovi, narochito gay result i stone imaju produkciju na visokom nivou? Vidim razumesh se u to kao marica u krivog stojka. Pod jedan ako je studio dobar isto kao i chovek iza mix deska onda nema potrebe da se chuju razne brljotine, drugo da nije prokletog VENOMA bilo ne bi bilo ni satanizma u BM-u, da je prokleti RHAPSODY svirao isto shto i venom samo sa svojim textovima pre skoro 30 godina kad i Venom danas bi svi black bendovi pevali o zmajevima i princezama i pravili bi pesme u toku Dungeons And Dragons session-a. Demo Navroga sam preslushao, i ono je kazesh dobra produkcija??? SAD SI SE USRAO U JAJA ali onako, gazdinski evo kroz monitor mi izlazi smrad od tebe i tvoje "pameti" koju prodajesh a ne posedujesh (shto ce reci prodajesh maglu). I koliko vidim black metal je samo kod nas ostao na istim talasnim duzinama na kojim je bio i pre tih 10 godina, nema nikakvog napretka, samo ide u nazad. I zamolio bih te da ne menjash naziv Beograda i ne pokushavash da glumatash fintasha odnosno zavrzlamdziju sa nekim parodijama na ime grada na koji si i ti po svemu sudeci kao i vecina juznjaka ogorchen i besan a jedva chekash da dodjesh ovde i uzoresh koju ulicu da bi stvorio utisak da si u svom rodnom selu. Josh jednom ti napominjem, ne pravi se pametan kad vidish da ti ne ide od ruke
Slusaj kretenu.Ako te bas zanima,ja sam rodjeni beogradjanin.A ti imas komplekse.I zbog takvih kao sto si ti je mene sramota sto sam uopste sa ovih prostora.Razumeo bih tvoj stav da si ti podigao grad i da pripada tebi.Ali ne pripada.To sto si ti demo Navroga slusao na nekom 32kbps kvalitetu mene apsolutno ne zanima,i vadis mi se tu na neke fazone kako ja nemam pojma,a razlog sto sam se toliko navadio da branim njihov snimak jeste to,sto sam,izmedju ostalog,i ja bio iza pulta dok je to snimano,i svidjalo se to tebi ili ne[a posto pojma nemas treba da cutis],produkcija Navrogovog demo snimka je na zadovoljavajucem nivou,bilo za black metal,bilo za metal u Srbiji generalno.I bend je hteo takav zvuk.

Drugo,vidim da ne kapiras fundamentalne stvari.To kakva produkcija treba da bude po sablonu,i kakva je produkcija koju bend zeli.To ti je isto kao kada bi rekao da motorhead ima sranje produkciju.a oni ne bi bili motorhead da izmedju ostalog nemaju svoju zvucnu sliku.A slozices se,posto vidim da si neki "znalac",da imaju krajnje prljavu produkciju,kada pogledas na kakvoj opremi sviraju i snimaju.Takodje,ako bm posmatras samo kroz prizmu muzike nisi kompetentan da o njemu raspravljas,jer je to kulturni fenomen 20og veka.Sto power metal nije.

I trece,glupo je sto se tema svela samo na black metal bendove,koji jesu u vecini ovde,ali nisu jedini koji rade.

Hvala na dobrodoslici.

Prvo i osnovno osoba koja moze da hvali provincijalske bendove snimane u shupi na instrumentima napravljenim od shper ploche nema moralno pravo da pricha o komplexima jer su osobe poput tebe knjishki primer istih. Ljudi koje ti poshtujesh da je srece da imaju unuchice u tim godinama, umesto da poput dece sa down-ovim sindromom nose obrnute krstache, pentagrame i ostale paganske izluchevine shtrokavih i gnojavih provincijalskih mozgova. Ta muzika je himna iskomplexiranih idiota koji su jeli batine u osnovnoj shkoli, te su sluzili normalnim ljudima kao dzak za boxovanje, da bi posle par godina pokushavali da svoj mizerni bunt kroz zvuchnu masturbaciju, koju su nashi seljani iz Male Krsne, Male Pampukovice i Przegrinaca zdushno iskopirali od karakterno slichnih seljachina i homosexualaca nalik Gorgoroth-u. A shto se tvoje sramote tiche, da je srece da su majke umesto tebe i tebi slichne radjale kamenje da svinje cheshu ledja ova zemlja bi mozda i lichila na neshto da u njoj ne obitavaju hodajuce kanalizacije poput tebe i tebi slichnih masnokosih, neopranih, i iskomplexiranih izbljuvaka nechijih materica koji misle da ce time shto glume sataniste i pagane se potpisivati po sisama isto tako neopranih i pacolikih kurvetina koje se na takve smetljare loze. Slushaj smrdljivche to shto je tvoja nishtavna egzistencija obitavala iza tog upishanog pulta ne znachi da je ta produkcija kvalitetna. To shto su tvoji retardirani drugari mislili da su true ako im snimak zvuchi kao da izlazi iz dupeta po navodnom uzoru na Norvezane samo govori o tome koliko ste plitki i glupi iz sledeceg razloga... Ti ljudi su tada imali takvu produkciju zato shto nisu imali uslova za bolju jer su snimali po shupama i poljskim klozetima u selendrama iz kojih potichu, a koliko je to true govori chinjenica kako ti bendovi danas zvuche kada imaju uslova da naprave pravu stvar a debilchine poput tebe, tvojih drugara, Kozeljnika i ekipe smatraju kako su vinovnici black metala izdali isti zato shto im produkcija ne zvuchi kao penis u 'ladnoj vodi. A prichu o tome kako su srpska i norveshka BM scena napredovale u isto vreme mozesh da okachish machku o penis zato shto dok su Norvezani svirali uveliko BM tvoji drugari iz pichke materine su tada po svojim selima, oruci njivu, slushali Miroslava Ilica da bi posle nekoliko godina u mom gradu pokushavali na sebe da skrenu paznju tako shto ce se oblachiti kao klovnovi, propagirati mi neo paganshtinu koju su pokupili iz Harry Potter-a, i sa crkve u istom tom gradu pokushavali da skinu krst i da je oskrnave. Nije li smeshno da neko ko se zove Zivorad, Milojko, ili Dragomir ide okolo i predstavlja se kao Grimlock, Necrokurac, i Monopalac? Takvu stvar samo srpska seljachina moze sebi da dozvoli. Ljudi poput tebe svaki pristojan pravac muzike su morali da oskrnave svojom seljachkom egzistencijom i pokushajem da seljachina postane gradsko dete. Da li se ja to varam, ili koji mi je... Ti poredish Motorhead i Navrog? Za ovu chinjenicu je suvishan svaki komentar, ja jednostavno nemam rechi hvale koliki si ti kreten a shto se mog znanja tiche vec se 5 godina bavim produkcijom. Pricha o tome kako u BM muzici nije vazna muzika nego ideologija je samo bedan izgovor svakog morona koji ne zna da drzi instrument a voleo bi da se potpisuje po sisama i pricha unaokolo kako je muzichar. Ovo vreme je zato i sranje zato shto svaka seljachka debilchina poput tebe moze da se drzne i da prosipa neku idiotsku i kvaziideologiju. Vasha ideologija je jednostavno biti glup, prazan i ogranichen a praviti se kako znash shta radish. Bolje da si ostao u svojoj pripizdini da oresh svoju njivicu i da pevash Tozovca, jebesh ovce i obedujesh balegu, nego da u svojim opancima i shajkachom umazanom corpse paint-om glumish Norvezana i da slavish Bjorgin Shnorgina, drevnog Boga Rektaliuma, stoko seljachka. Nije muzichar i znalac o muzici svako ko natakne zichani ***** oko vrata i pusti svoju masnu, smrdljivu kosurdachu i snimi neki izbljuvak od snimka koji zvuchi kao promukla ovca u pubertetu (da bi kasnije te trichave nedostatke branio "snaznom" IDEOLOGIJOM). Magarche! Za ljude poput tebe kulturni fenomeni 20og veka su tramvaj, traktor, urinokultura i Marjan Ristichevic govedo ono brdsko. Pun mi je vishe moronchina koji propagiraju razna govna i prichaju o njima kako se od njih u dva koraka moze napraviti pita. Nabijem ga i tebi i Kozeljniku i Rakicu i celoj govnima umazanoj agro black metal sceni koja samo u ovoj idiotskoj zemlji moze da prodje bez da iko bude streljan i nabijen na kolac za primer svim ostalim idiotima koji su se drznuli da im uopshte padne na pamet da propagiraju bilo shta i da misle da nekoga zabole ***** za njihove stavove i njihovo mishljenje. Najbolje bi bilo da to ostave za mamu, babu i dnevnik. Za ubuduce me poshtedi svojih "umnih" izbljuvaka, jer je suludo voditi umnu borbu sa nenaoruzanima. NABIJEM TI GA!!!!!!!

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 28 Nov 2008, 08:44

eee, stvarno, umesto da iskulirate, vi JOS podpirujete vatru...

po jedan Warn!!!

Necu jos uvek da zakljucavam temu, ali pooosebno cu da je nadgledam...

jos jedan slican ispad i brisem je, a ne da je zakljucam!!

Aman, prestanite da se prepucavate i diskutujte normalno!

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 28 Nov 2008, 10:55

@Orgasmatron

Meni licno blek metal ideologija a i tripovi jesu sranje.Takodje se slazem po pitanju produkcije. ALI, nije mi jasno zasto napadas ljude se sela? Prvo, oni ti obezbedjuju hranu na stolu. Drugo, to sto neko zivi ne selu ne znaci da se automatski bavi poljoprivredom i da je glup/neobrazovan. Termin koji si trazio je malogradjanin, ne seljak :wink:

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 28 Nov 2008, 11:02

Оверите ове бендове:
http://www.myspace.com/pollution1
http://www.myspace.com/nadimacbend
http://www.myspace.com/toxictrace5

http://www.myspace.com/infestserbia

http://www.myspace.com/disdainedserbia
http://www.myspace.com/awaitingfear
http://www.myspace.com/daggerspawnband

Поред устаљенијих бендова типа Куге, Бомбардера, Хелера Србија још увек има своје представнике олд скул звука у треш а тако и у дет металу, где поред Амон Дина и Сакраментал Блада није било баш пуно бендова. Колко могу да приметим ради се пуном паром тако да олд скул кец тил дет!

п.с. јебо блек металику
111

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 28 Nov 2008, 14:06

srbija ima dosta dobru metal scenu,ali problem su ljudi.znam za par organizacija svirki i organizator kazhe ma necu da ih zovem,dzaba im shto dolaze za dzaba i shto prave atmosferu meni se ta muzika nesvidja,a i ispali su 2x..mislim koje su to gluposti.neki ljudi dolaze na svirke da bi se scucurili negde i samo pratili gde ce bend napraviti gresku i onda ce reci haha baci 5 ispali su!slichan primer sam ja dozhiveo..tako da jbg od nashe scene nikada nece biti neshto super i veliko zato shto se ni nedrzhimo zajedno.velike su podele na nashoj sceni uglavnom se beogradjani drzhe zajedno,kragujevchani i ovi iz stare pazove,i vojvodjani(nas ima najvishe pa stalno i pravimo svirke...NOT).tu i tamo se desi da koji bend iz tih "regiona" gostuje kod drugih al to je retkost,bash retkost..a tu su i chuveni putni troskovi.mislim da je to neshto shto predstavlja mozhda chak i najveci problem da bendovi gostuju u drugim udaljenijim gradovima.jer ima dosta bendova koji imaju jedan ili dva demo-a i u fori su e jbg brate ispod 50eura mi nedolazimo(ovo pricham za organizaciju svirki u somboru).po meni je to glupo ajde dati bendu neshto para,ali moraju i oni razumeti da to nishta nije nimalo jeftino i da moraju i oni sami nekada izaci u susret organizatoru..ne bih da pominjem bendove koji nisu hteli doci u sombor ispod 3000-4000 i vishe hiljada dinara ali pomenuo bi bendove koji su nam izasli u susret,a to su disdained i nadimach.momci su izasli na scenu (iako je bilo hladno i prsti su se smrzavali) disdained je oduvao.sve perfektno odsvirano(barem koliko sam ja mogao chuti),ozvuchenje je bilo sranje al' ipak momci su pokazali kakvi su i koliko vrede.shta reci za nadimach? izadjoshe,u par sluchajeva su ispali(dobro shta sad deshava se i ta sranje oprema je malo sjebala njihov posao),ali momci napravishe super atmosferu.bila je tu mala grupa ljudi,ali videti da ti 10-20 ljudi iz somborske opshtine peva tvoje pesme? to je za mene odlichno(jer vecina ljudi se na somborskim svirkama pojavljuje eto tako shto im je dosadno,dodju tu josh se vishe smore i kao koje sranje od bendova,a oni niti znaju shta bendovi sviraju niti su im slushali pesme)..nekazhem da ti ako idesh na svirku morash sesti pa bubati pesme da ih znash napamet al' ono kad ti publika dodje i slushali su toliko te pesme da im znaju napamet tekst,shta vishe reci? sad ce se sigurno neko pojaviti pa ce reci kad toliko volish blek shto nisi zvao nijedan bm bend da ti sviraju na deathrash massacre-u.zvao sam par bendova,jedan je trebao 100% doci al' iskrslo je neshto,jedni su trazhili puno para,drugi nisu mogli doci,treci snimaju album,cetvrti nisu dugo imali probe,peti o5 nisu mogli doci i tako..
@orgasmatron
shto se ti tolko palish pa tako odgovarash?ma daj bre isqliraj shta sad..navrog ima takvu produkciju,njima se to svidja,tebi ne i cao tu i sama diskusija treba da se zavrshi ne da pizdish bzvz.videces i sam kada ti sa svojim bendom snimish demo,album shta vec dobijaces iste komentare kakve si ti ikoni davao,tako da opushteno normalno je da nemislite isto al' to neznachi da morate da se koljete ovde na forumu imate PP pa tamo razmenite svoja misljenja,a uostalom obojica ste iz beograda.nadjite se,popijte pivo,tucite se stolicama,sta vec kasnije se izgrlite,izrukujte i eto svima lepo :lol:

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 28 Nov 2008, 17:48

sub_zer0 wrote:@Orgasmatron

Meni licno blek metal ideologija a i tripovi jesu sranje.Takodje se slazem po pitanju produkcije. ALI, nije mi jasno zasto napadas ljude se sela? Prvo, oni ti obezbedjuju hranu na stolu. Drugo, to sto neko zivi ne selu ne znaci da se automatski bavi poljoprivredom i da je glup/neobrazovan. Termin koji si trazio je malogradjanin, ne seljak :wink:
Zapravo pazi, imash SELJAKA i SELJACHINU, e ja vredjam SELJACHINE, ne seljake :D, a pod tim podrazumevam i one neobrazovane seljachine sa 2 razreda osnovne shto su napustili rodnu grudu i doshli u Bg i odmah pocheli da glume gradske ljude misleci da se bash tako oni ponashaju. Protiv onog seljaka koji je ostao na svome nemam nishta, takvim ljudima svaka chast

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 28 Nov 2008, 17:59

@dimmu

Pazi, ne bi bilo moje burne reakcije da se magarac nije drznuo da prvi pochne da glumata neki penis ovde na forumu i to josh od prvih postova, bolelo bi me uvo da je rekao svoje na normalan nachin a ne da je skochio kao oparen. Rekao sam modovima i recicu i ovde, svoje sam rekao, od mene dosta i dalje ne idem

Dushan S

Post by Dushan S » 28 Nov 2008, 18:38

Sa obzirom na broj fanova Black Metal muzike kod nas, važnost ove teme je suštinski jednaka važnosti toga da li su pecaroši iz Malog Iđoša upecali soma od 10 ili 13 kilograma za pad ili porast proizvodnje ribljih pašteta u evropi u poslednjem kvartalu 2008. Fanova rock muzike je malo, metalci su podskup od to malo, black metalci mali podskup od malog podskupa od to malo. Realno, trebalo bi da svi vole i podržavaju zato jedni druge, da idu na svaki koncert i hvale skoro svaki domaći bend tog pravca.

sixstring

Post by sixstring » 28 Nov 2008, 19:38

Dushan S wrote: Realno, trebalo bi da svi vole i podržavaju zato jedni druge, da idu na svaki koncert i hvale skoro svaki domaći bend tog pravca.
to! slažem se sa ovim 100%

al malo i ubaciti i zajeb(((ciju da bi bilo zabavno!
Živeo originalni Kraljevski Apartmaanmaan ! jeeee
:P

elem,jeste tačna tvoja neizrečena al, napisana između redova, konkluzija da ovde tuti-fruti (grand+selo i babe koje se češu+kursadžije omfg...) miševi kolo vode i da treba ih izjest,tj...samo im umanjiti budžet za marketing,nekih...um...30% i ona dati to nekoj ok televiziji,eto meni se sviđa onaj mts i metropolis jer support-uju domaće bendove i et,zbudžiti ih i pomoći opet
support domaćici!

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 28 Nov 2008, 19:56

Dushan S wrote:Sa obzirom na broj fanova Black Metal muzike kod nas, važnost ove teme je suštinski jednaka važnosti toga da li su pecaroši iz Malog Iđoša upecali soma od 10 ili 13 kilograma za pad ili porast proizvodnje ribljih pašteta u evropi u poslednjem kvartalu 2008. Fanova rock muzike je malo, metalci su podskup od to malo, black metalci mali podskup od malog podskupa od to malo. Realno, trebalo bi da svi vole i podržavaju zato jedni druge, da idu na svaki koncert i hvale skoro svaki domaći bend tog pravca.
управо...

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 28 Nov 2008, 20:12

Zapravo pazi, imash SELJAKA i SELJACHINU, e ja vredjam SELJACHINE, ne seljake :D, a pod tim podrazumevam i one neobrazovane seljachine sa 2 razreda osnovne shto su napustili rodnu grudu i doshli u Bg i odmah pocheli da glume gradske ljude misleci da se bash tako oni ponashaju. Protiv onog seljaka koji je ostao na svome nemam nishta, takvim ljudima svaka chast
Jasno. :metal5:
Fanova rock muzike je malo, metalci su podskup od to malo, black metalci mali podskup od malog podskupa od to malo. Realno, trebalo bi da svi vole i podržavaju zato jedni druge, da idu na svaki koncert i hvale skoro svaki domaći bend tog pravca.
Ako se ne varam ovo je tema o domacim bendovima, a ne blek metal sceni u Srbiji. :) To sto su bendovi nasi ne mora da znaci da moramo da ih zbog toga podrzavamo i volimo. Niti znaci da su zbog toga dobri.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 28 Nov 2008, 20:31

Dushan S wrote:Fanova rock muzike je malo, metalci su podskup od to malo, black metalci mali podskup od malog podskupa od to malo.
Sto me podseti na veeelike reci Duska Dugouska u jednom crtanom filmu...

"Dva puta nista je nista.... matematika je jasna..... :mrgreen: :mrgreen:

Nemam nista protiv BM, DM, XYZ metala, ali samo smajite licne napade... nista drugo. Ponasajte se!!!

Drobac
MF veteran

Post by Drobac » 28 Nov 2008, 20:57

dejankuki wrote:
Dushan S wrote:Fanova rock muzike je malo, metalci su podskup od to malo, black metalci mali podskup od malog podskupa od to malo.
Sto me podseti na veeelike reci Duska Dugouska u jednom crtanom filmu...

"Dva puta nista je nista.... matematika je jasna..... :mrgreen: :mrgreen:
To je rekao Sofronije.

Post Reply