Slusaj kretenu.Ako te bas zanima,ja sam rodjeni beogradjanin.A ti imas komplekse.I zbog takvih kao sto si ti je mene sramota sto sam uopste sa ovih prostora.Razumeo bih tvoj stav da si ti podigao grad i da pripada tebi.Ali ne pripada.To sto si ti demo Navroga slusao na nekom 32kbps kvalitetu mene apsolutno ne zanima,i vadis mi se tu na neke fazone kako ja nemam pojma,a razlog sto sam se toliko navadio da branim njihov snimak jeste to,sto sam,izmedju ostalog,i ja bio iza pulta dok je to snimano,i svidjalo se to tebi ili ne[a posto pojma nemas treba da cutis],produkcija Navrogovog demo snimka je na zadovoljavajucem nivou,bilo za black metal,bilo za metal u Srbiji generalno.I bend je hteo takav zvuk.Orgasmatron wrote:Phahahaha, ko se kurchi stvarno ne znam. Nashi bendovi, narochito gay result i stone imaju produkciju na visokom nivou? Vidim razumesh se u to kao marica u krivog stojka. Pod jedan ako je studio dobar isto kao i chovek iza mix deska onda nema potrebe da se chuju razne brljotine, drugo da nije prokletog VENOMA bilo ne bi bilo ni satanizma u BM-u, da je prokleti RHAPSODY svirao isto shto i venom samo sa svojim textovima pre skoro 30 godina kad i Venom danas bi svi black bendovi pevali o zmajevima i princezama i pravili bi pesme u toku Dungeons And Dragons session-a. Demo Navroga sam preslushao, i ono je kazesh dobra produkcija??? SAD SI SE USRAO U JAJA ali onako, gazdinski evo kroz monitor mi izlazi smrad od tebe i tvoje "pameti" koju prodajesh a ne posedujesh (shto ce reci prodajesh maglu). I koliko vidim black metal je samo kod nas ostao na istim talasnim duzinama na kojim je bio i pre tih 10 godina, nema nikakvog napretka, samo ide u nazad. I zamolio bih te da ne menjash naziv Beograda i ne pokushavash da glumatash fintasha odnosno zavrzlamdziju sa nekim parodijama na ime grada na koji si i ti po svemu sudeci kao i vecina juznjaka ogorchen i besan a jedva chekash da dodjesh ovde i uzoresh koju ulicu da bi stvorio utisak da si u svom rodnom selu. Josh jednom ti napominjem, ne pravi se pametan kad vidish da ti ne ide od rukeIkona wrote:Opet se ti meni kurcis...ono,sto letis kad ne umes?Generalno,produkcija nasih bendova je na jako visokom nivou[upravo taj navrog ima izuzetno dobru produkciju ZA DEMO,o the stone-u i may result-u da ne govorim,a disdainedom&analizatorom mozes da busis zid kada pustis njihovu muziku,za razliku od jednog Abonosa i njihovog albuma koji je odlicno odsviran i koji je super,ali sine,instrumenti u odredjenim trenucima probijaju,a gle cuda,abonos nije black metal].To sto ti imas problema sa ljudima koji blek metal slusaju,a usput i nisu iz bLejograda je apsolutno drugi padez.I nemoj da mesas babe i zabe.ko te je pitao za norvesku?NIKO!BM se u Srbiji svirao i razvijao u isto vreme kao i u norveskoj [Ovom prilikom upucujem izvinjenje Bethoru,koga sam izostavio iz predjasnejg posta,a svakako zasluzuje da bude tu],s' tim sto ja ne znam gde si ti cuo nekoga ovde da prosipa verbalni proliv o tome koliko je zao,a da cini deo "scene" [hahaha,smesnog li pojma za ovu saku jada koju imamo].a ideologija muzike je takva da i ne treba svakome da se dopada,i ne nosi to svako dobro.kada bih ja nabrajao sta me sve dovodi do histericnog smejanja kod domacih i stranih bendova,listi ne bi bilo kraja.ali ko sam ja da im serem?kada snimim neki demo iz "supe" koji je bolje od njihovog,onda cu to dati sebi za pravo.
Drugo,vidim da ne kapiras fundamentalne stvari.To kakva produkcija treba da bude po sablonu,i kakva je produkcija koju bend zeli.To ti je isto kao kada bi rekao da motorhead ima sranje produkciju.a oni ne bi bili motorhead da izmedju ostalog nemaju svoju zvucnu sliku.A slozices se,posto vidim da si neki "znalac",da imaju krajnje prljavu produkciju,kada pogledas na kakvoj opremi sviraju i snimaju.Takodje,ako bm posmatras samo kroz prizmu muzike nisi kompetentan da o njemu raspravljas,jer je to kulturni fenomen 20og veka.Sto power metal nije.
I trece,glupo je sto se tema svela samo na black metal bendove,koji jesu u vecini ovde,ali nisu jedini koji rade.
Hvala na dobrodoslici.