Otrovao si temu ncisto, a nista pametno ni korisno nisi rekao. Ubedjen si da imas sirine, a zapravo si ti taj koji ovde zatucan. Sta god dalje da kazes, treba da imas ovo u vidu - onaj ko je zavrsio skolu moze da prica o skoli, a onaj ko je odustao, bolje bi bilo da slusa, jer da bi znao sta se to zaista nauci u skoli, moras da prodjes od pocetka do kraja, pa onda da das sud. Ovako zvucis kao klinac koji nece da cita lektiru jer je gledao crtani film, pa misli da je to isto. Niko ovde nije tvrdio da je svo znanje u skoli, bas niko to nije rekao, i ne znam sta tripujes. Niti ikome treba neki otkrivac rupe na saksiji da mu objasni da ne moze sve da se nauci u skoli. Ne klanjam se skoli kao instituciji, na kraju krajeva i sam radim posao za koji nisam skolovan, i vrlo sam uspesan u istom, ali mi nikad ne bi palo na pamet da pljujem ljude koji imaju adekvatnu skolu, to je kompleksasko ponasanje. Nikad nisam cuo nekog pravog muzicara da se tako pogano izrazava o muzickoj skoli. Opomenut si zbog nepristojnosti i prilicno ruznog stava, po kome je sve sranje izuzev onoga sto ti postujes i znas, a ne zato sto je neko hteo da ti kaze da je nemoguce baviti se muzikom bez muzicke skole. Ako ti smatras da je sve sto ti "istovaris" zlatna cigla, onda je tu definitivno kraj razgovora.HeatMan wrote:kolko ja znam, "pravi muzichari ne rade by the book". ali nije do "pravih muzichara" nego do nekoga ko voli da svira i ko voli da radi malo drugachije.. a vi AKO ste zatucani radite kako ste nauchili.
E da... da sam dobio kintu svaki put kad sam od nekoga cuo da za sebe tvrdi da ima apsolutni sluh, danas bih bio bogat covek. Istina je da je od svih tih samozvanih apsolutnih sluhista tek neki mali procenat zaista u toj kategoriji. Buduci da si do sada demonstrirao samo samoljubivost, racunam da je vrlo sumnjiva ova tvoja izjava o apsolutnom sluhu. I slobodno navedi sta si to komponovao, daj da svi uzivamo u balgodatima jednog muzickog genija! A sto se tice sviranja "Za Elizu" tu samo mogu da ti poklonim cokoladu, kao i ostalim sedmogodisnjacima koje sam cuo da mogu isto to, a cuo sam ih nekoliko, i uglavnom su izrasli u normalne mlade ljude koji ne misle da su popili svu pamet sveta, i koji jedva da se secaju svojih ranih uspeha, jer su u medjuvremenu postigli jos dosta toga vrednog pomena.