Slazem se i zeleo bih da dodam samo jedno,brate vezbaj i polako sve ce doci na svojeAko ovako razmisljas da ti je vaznije misljenje drugih od muzike koju sviras odmah prekini...
da proverim...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: da proverim...
Ama nije meni bitno misljenje drugih...ja nigde nisam napisao: sviram gitaru...bla,bla,...sta mislite o tome?Critical wrote:Slazem se i zeleo bih da dodam samo jedno,brate vezbaj i polako sve ce doci na svojeAko ovako razmisljas da ti je vaznije misljenje drugih od muzike koju sviras odmah prekini...
Ja samo zelim, kako pise, da uporedim sa drugima kako napredujem...kako su drugi, da li moze bolje i ono najbitnije da li ja trebam da vise vezbam...
Ja sam ovu temu postavio sa razlogom i ne znam zasto ste od nje napravili na zajebanciju...
- Chord-Master
- MF veteran
Pa, neko napreduje brze, neko sporije, ali sve to i nije toliko bitno dokle god vezbas i, sto je najbitnije, uzivas u sviranju. Pobogu pa sviranje muzickog instrumenta nije maraton da bi se obeshrabrivao ukoliko ti treba vise vremena da uvezbas nesto.
Uostalom mogu ti reci da, buduci da sam cesto u stisci s' vremenom ja ne stizem da sviram ni upola koliko bih zeleo, pa opet sviram zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.
Dakle samo sviraj i nemoj nista da se brines, cak i ako ti ide malo sporije
Uostalom mogu ti reci da, buduci da sam cesto u stisci s' vremenom ja ne stizem da sviram ni upola koliko bih zeleo, pa opet sviram zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.
Dakle samo sviraj i nemoj nista da se brines, cak i ako ti ide malo sporije

- Guitar_thrill
- MF veteran
i ja bih uzivao da sviram takvog strataChord-Master wrote: zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.

- Chord-Master
- MF veteran
Guitar_thrill wrote:i ja bih uzivao da sviram takvog strataChord-Master wrote: zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.
(sorry za offtopic
)
Eh, ne precenjujmo mog strata

Ko voli da svira - voli da svira, bez obzira na kojoj gitari

Okruzi se ljudima koji prenose pozitivnu energiju.
Te osobe sto te zezaju su obicno ljubomorni ljudi ili nesrecni sa svojim zivotom.
;-p
Te osobe sto te zezaju su obicno ljubomorni ljudi ili nesrecni sa svojim zivotom.
;-p