Ako je tako, preporučio bih ti da ništa ne čačkaš.Guitar_thrill wrote:kada sviram ukljucen na pojacalo,to se ne cuje,tj. ne cuje se na pojacalu...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako je tako, preporučio bih ti da ništa ne čačkaš.Guitar_thrill wrote:kada sviram ukljucen na pojacalo,to se ne cuje,tj. ne cuje se na pojacalu...
ali ipak gitara bi trebala normalno da radiguv'nor wrote:Ako je tako, preporučio bih ti da ništa ne čačkaš.Guitar_thrill wrote:kada sviram ukljucen na pojacalo,to se ne cuje,tj. ne cuje se na pojacalu...
Duane wrote:jebote pas tebe treba baciti u neku sobu i dati ti 10 pokvarenih gitara da se vedzbash i uopste da skontas kad je pokvarena!!! Oo
ps. kakav je to jebacki potpis? a? malo prosipas hendzine fore?
I jedno i drugo.Mithrandir wrote:One more thing, intonacija - da li gledam harmonik na 12. pragu ili 12. prag? Posto mi je harmonik mnogo blizi (skoro potpuno tacan) praznoj zici nego 12. prag.
Ja verujem DuaneuDuane wrote:kako ne bi smeo... pa truss rod je i namenjen za cackanje!
Ne bih rekao da je zakrivljen na pogresnu stranu, ali mi zvone zice kad se, ponavljam, muski okinu.Funkomat wrote:...bar prvo proveri da li ti je vrat uopste zakrivljen na pogresnu stranu...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest