Vox MF VIP Club

a meni niste pozeleli dobrodoslicu u taj vas klub mladih citalaca... dobro dobro...Z*Z*Z wrote:Pravi Vox ton, gosn.Buck in da houseStavi ti jelkicu od ma..ju.ne da krenu Psychedelic Sounds of 1966
I kao sto zakon nalaze, dobrodosao u
Vox MF VIP Club
To je zato sto smo ostali uskraceni za demo muff'naDuane wrote:a meni niste pozeleli dobrodoslicu u taj vas klub mladih citalaca... dobro dobro...Z*Z*Z wrote:Pravi Vox ton, gosn.Buck in da houseStavi ti jelkicu od ma..ju.ne da krenu Psychedelic Sounds of 1966
Vox MF VIP Club
it's not my fault... nema se mikrofona... mislim tako ti je to kod nas srblja... jednom imas karticu, jednom mikrofon.. a kad nabavis oboje... hell onda mozes da se selis u toplije krajeveZ*Z*Z wrote:To je zato sto smo ostali uskraceni za demo muff'naDuane wrote:a meni niste pozeleli dobrodoslicu u taj vas klub mladih citalaca... dobro dobro...Z*Z*Z wrote:Pravi Vox ton, gosn.Buck in da houseStavi ti jelkicu od ma..ju.ne da krenu Psychedelic Sounds of 1966
Vox MF VIP Club
Na moju veliku sreću, ja ga imam. Jedan demo sa različitim drajvovima:Duane wrote:...nema se mikrofona...
Prosto da se osecas krivim ako upalis neku pedalu pre njegaFunkomat wrote:Clean zvuci super inace.
Snimiću.Funkomat wrote:Ajd snimi neki solo sa drajvovima...
Srećom, imam baš pravu stvar.dweezil wrote:ma sve sto ti treba sa tim pojachalom je dobar analog delay.
Da, to je to "prokletstvo i blagoslov" non-master volume pojačala - stručnjaci kažu da zvuče bolje od master-volume rešenja (ne znam, nisam ulazio u problematiku), ali nema šanse da se u sobi sviraju na glasnoćama koje zahtevaju.Z*Z*Z wrote:Bez volume na 11 o' clock nemas "otvoren" ton...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests