Prvo da pozdravim sve prisutne "forumashe" i ostale

Evo odmah cu da krenem sa svojom prichom zbog koje sam i otvorio temu...
Ovako, pre nekoliko meseci mi se javila zelja za sviranjem gitare; gitaru imam vec sigurno deset godina(ja imam 24), i vishe ali nikada je nisam ni u ruke "uzeo". Ali sada je to druga pricha
sada jedva chekam slobodno vreme i da uzmem i da drljam po njoj(posto ne znam jos da sviram), sem crnog leptira

A da, gitara je akustichna neka grdosija cale mi kupio josh dok su Bugari dolazili na nash buvljak u Bg-u to su bila vremena, marka je neka no name "Kreuona kazalnnjk" ili kako vec... I pre neki dan sam doshao na ideju da kupim drugu gitaru konkretno ovaj model iz naslova, video sam da je ima u music centru za 12k sa sve torbom i kaishem. Ne znam da li smem da postujem sajt ovde, evo ja cu ga kopirati, a ako ne sme neka moderadori obrishu i izvinjavam se! http://www.ibanez.co.jp/world/country/f ... bia.htmlPa me zanima kakva je u praksi, gledao sam i na Ibanez-ovom sajtu i preporuchuju je za pochetnike. Da nije to neki marketing ili nesho sl. Jedino jako mi uliva sigurnost to shto je proizvodjach "Ibanez" , a on nije za potceniti to ce se svako sloziti...
Svaka pomoc bilo koje vrste bi mi dobro doshla... Pishite!!!!