Nervira me poziranje na spotovima i na TV-u.
Nerviarju me diesel-ashi sto se sire po ulici.
Nerviraju me metalci koji su toliko popaljeni na vutru i gudru uopste, i koji od toga svega prave ne znam ni ja kakav spektakl.
Ne znam ko su Tokio Hotel, mislim cuo sam za njih ali nisam cuo ni jednu jedinu pesmu, ali glupo im je ime...
Nerviraju me zavidni i prepotentni muzicari, pogotovu solo gitaristi...
Nerviraju me muzicki pravci u kojima se tekstovi pesama pevaju tako da se tekst nista ne razume tj razumeces pola ako preslus pesmu 4938 puta ili skines tekst sa neta...
Nerviraju me bubnjari koji ispadaju tako sto malo produze ili skrate prelaz...
Nerviraju me "fake" metalke koje se tu nesto pale, a ustvari slusaju Cecu, kritikuju i ogovaraju ostale, vecina njih posle nekog vremena se potpuno udalji od R'n'r zivota i bla bla bla...
Nervira me Avril Lavi???
Nervira me kada gitarista spusti gitaru do stopala zato sto tako izgleda kul, pa posle kad dodje neki solo iznad 12. praga dize gitaru pa izgleda ko kreten...
Nerviraju me neki solo gitaristi zato sto zele da se cuju najjace i zele da u improvizaciji sviraju 29. mintutni solo i ako ce da smore ostale...
Nervira me rocker\metalac\... koji kaze da klavijaturi nije mesto u rocku\metalu....
Nervira me mladi "gitarista" koji apsolutno sve skida preko GuitarPro-a koji uopste nema sluha, koji ogovara iza ledja, koji kaze da je njegova gitara najjaca i ako zna da nije, koji napravi pesmu tako sto pogleda pesmu u GP-u i samo malo promeni redosled akorada.
Nerviraju me likovi koji prave pesmu razmisljajuci da li ce se to svideti publici, koji prave pesmu po kalupu e ovde cu sad mirno, pa cu da puknem prelaz i ubrzacu duplo refren staviti neki mocan rif i tekst od 5 reci, i tako cu uspeti da napravim sutku...
Itd... pisem jos kad se setim...