Imam jednan problemcic!!!Drugar je kupio novog Fendera Stratocastera MIM i bukvalno krenuo na prvu svirku i dozivi udes,srecom i prezivi,ali ova gitara nije u potpunosti ostala citava.Bila je u futroli,ali joj je od siline udara pukao vrat...
Ja se izvinjavam ako idem van tebe,ako je potrebno,nek moderator otvori novu,ali mislim da se ovo tice teme...
Telo je ostalo netaknuto i jos sija kao iz radnje.Ali je sad problem napraviti takav vrat,zvao sam par majstora,pa i ove gore sto sam naveo,ali po ceni koju oni traze za sam vrat sa mojim pragovima i mojim drvetom (ili sa njihovim) ja bolje da prodam telo,jer ako dodam toliko love mogu da kupim novog istog ovakvog fendera...
Evo neke slike...'

Sad,ja trazim nekog majstora koji ce mi za malu lovu napraviti dobar vrat,koji ce da me sluzi...pa ako treba,dacu svoje drvo i kupicu pragove,a civije vec imam.
Da li neko zna nekog majstora koji moze to da uradi?
I zamolio bih vas da mi date savet da li se isplati da radim to ili da prodamtelo,mislim da mogu da izvucem nekih 250E s obzirom da je nova gitara 450E,pa nek dobijem i 200E...
hvala i evo jos slika...

I jos jedna...

I jos jedna...

I jos jedna...

I nema vise...