Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Istina je da postoji ovaj problem, ali nije toliko drastično iritantan i čini mi se da u skorije vreme nisam ni primetio ovo. Meni su inače džekovi malkice drugačiji nego ovi na slici što sam postovao gore.Kill surf city wrote:Taj california kabl ima tendenciju da sam odvrce dzekove,SVE VREME...nikako ga ne bih preporucio.Ali bih rado cuo koje bi kablove neko preporucio kao best buy,a da nisu bas totalno kratkotrajno djubre...? Neku srednju klasu,na to mislim...
Što baš ti konektori?Rocket Roll wrote:Ja preporučujem da se uđe u beogradski Sky, kupi Klotz na metar i par Neutrikovih konektora (onih uskih, za patch field), zatim prošeta do podruma gde u servisu sedi Nikola. Nikoli daš nešto para & kažeš mu "Spoj ovo s ovim."
Sasvim je moguce da su drugaciji...probao sam par razlicitih,i svi su imali taj problem.Verovatno zavisi koliko je tvrd sam kabl,kao sto rekoh,probao sam vise razlicitih,oni meksi su se ,kao,manje odvrtali...ali ipak...meni licno to zesce smetaIstina je da postoji ovaj problem, ali nije toliko drastično iritantan i čini mi se da u skorije vreme nisam ni primetio ovo. Meni su inače džekovi malkice drugačiji nego ovi na slici što sam postovao gore.
Za patch kablove bi mogao da pogledaš Rean (by Neutrik) iz Mega Musica. Ja sam njima vrlo zadovoljan.Kill surf city wrote:Odlicno,hvala na informacijama....taman bih mogao da 'sasijem' patch kablove kako treba...
sirac-šunka wrote:Što baš ti konektori?
To kod marica kupljenvbraca wrote:Ja koristim ovaj kabl oko 6 meseci, dobro me sluzi.
http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?coni ... 2=40&l3=50
Kupio sam ovakve konektore u MG-u u Nišu i raspali su se dok sam ih još lemio...Funkomat wrote:A sta mislite o ovim konektorima?
Zauzimaju jako malo mesta ali mi se ne cine bas najpouzdanijim...
Ako ih praviš, da. Ali barem napraviš kvalitetnije nego što možeš da kupiš...Bulatovic wrote:A patch kablovi izadju skupi ko sam djavo kad pogledas.
Naravno da ne, kupljeni su u Liri (slucajno im zapala 3 komada) za 1300 dinara.mislim_stvarno wrote:To kod marica kupljenvbraca wrote:Ja koristim ovaj kabl oko 6 meseci, dobro me sluzi.
http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?coni ... 2=40&l3=50![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest