Da to sam i ja izjavio kad sam ih prvi put cuotoza wrote: P.S. Najvise me podsecate na "Negativ" (u malo "grubljem" izdanju), ali to je opet samo moje misljenje...

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Da to sam i ja izjavio kad sam ih prvi put cuotoza wrote: P.S. Najvise me podsecate na "Negativ" (u malo "grubljem" izdanju), ali to je opet samo moje misljenje...
E pa dobro, pozdraviću bubnjara ondaKole man wrote:morali smo ranije da krenemo inace lepo zvucite uzivo,dobar vam je bubnjar dolazim na jos neku vasu svirku sigurno
Hvala Tozo! Drago mi je da ti se svidelo, poslušaj još, ko zna, možda ti se još koja pesma dopadne!Pozdrav!
Poslusao sam pesmu "Vise nece biti nas" i odlicna je!
Nemam nikakvih zamerki, produkcija je na nivou (mislim na muziku, spot ne ocenjujem).
P.S. Najvise me podsecate na "Negativ" (u malo "grubljem" izdanju), ali to je opet samo moje misljenje...
Hehe, hvala hvala, pozdrav i za tebe! Nego, malo si kontradiktoran, voliš više ekstremni metal a draži ti je Vervil koji je bio Hard Rock i tezga svirke istog benda?E iskreno muzika Triggera je ok ali iskreno nije po mom ukusu,vise volim extremni metal... I moram reci da bi mi bilo finije da se Vervil odrzao u zivotu i samo da ste bili nekako malo originalniji inace bile su to fine svirke.
Pozdrav i sve najbolje u daljem radu.
Nema na cemu.Dushan S wrote:Hvala Tozo! Drago mi je da ti se svidelo, poslušaj još, ko zna, možda ti se još koja pesma dopadne!
To za Negativ, baj d vej, čuo sam poređenje u par navrata i ono, da ne mislite, ne smeta mi i ne vređa me to poređenje, ali me fakat zbunjuje. Jedino da pripišem to jako malom broju bendova kod nas koji imaju ženski vokal, tekstove na srpskom (ovo je pretpostavljam presudno) i bar malo tvrđi zvuk jer fakat ja neku drugu vezu ne mogu da nađem, Ivana peva prilično drugačije stilski itd. Al dobro, ako goth-elektro-rock-metal bend i alternativni pop-hard rock liče, ono... bitno da se dopada ljudima!Čuo sam i par čudnijih poređenja, moram priznati
![]()
zenekese?ac10 wrote:e bio sam i ja na onoj eko svirci...ako je neko video dve .....da kazemo zenske odobeobucene u crne kese za djubre e ja sam bio sa njima dok nisu otisle
posle sam ostao sa drugom.
Duane wrote:zenekese?ac10 wrote:e bio sam i ja na onoj eko svirci...ako je neko video dve .....da kazemo zenske odobeobucene u crne kese za djubre e ja sam bio sa njima dok nisu otisle
Možda nisam bio baš jasan, naravno da nisam mislio da me to vređa, nego, ono rekoh da bi se ogradio, jer otkud ja znam, možda je nekom vrhunski kompliment da kaže za bend da liče na negativ, i onda rekoh "Nije da me vređa" da ne bih morao da objašnjavam da imam određenu dozu respekta za njihov rad - iako ih ne slušam i kao što rekoh, nemam osećaj da smo baš nešto nalik. Jer ono fakat dosta ljudi ovde misli da su negativ naj naj bend, evo recimo i ti kažeš "blizu je produkciji negativa".toza wrote: Nema na cemu.![]()
Cuj, nisam ni mislio da te vredjam na bilo koji nacin time sto sam rekao da licite na Negativ. To sto sam rekao da licite, mislio sam skroz u pozitivnom smislu. Mislio sam
da vam je produkcija na sasvim solidnom nivou ( mislim, blizu je produkciji Negativa), tako da stilove nisam bas nesto poredio... Priznajem da mi malko licite jer bash
kao sto kazes, zenski vokal tamo, zenski vokal 'vamo...
U svakom slucaju samo radite!![]()
Pozdrav!
To što veliš!Kod nas bilo koji bend sa zenskim vokalom odmah prozovu da je Negativ klon ili nesto slicno.
Takve komentare sam citao i za Strip i za Etar (Aetar, nisam vise siguran kako se zovu, ali sam ih cuo uzivo) i za Trigger, i ne znam za jos koji bend, i mislim da to ipak nije realno stanje i nije na mestu.
Jedine dodirne tacke su im to sto imaju zenski vokal i sto svi bendovi sviraju malo drugaciju muziku od, da se tako izrazim, mainstream popa...
Jedino Strip ima slican stil i Ivana je uradila neke pesme sa njima (a mislim da su i gitarista i basista iz Negativa), ali ipak su dovoljno drugaciji da se prepozna...
Pustio si devojke da same nose đubre kući, c c ce bio sam i ja na onoj eko svirci...ako je neko video dve .....da kazemo zenske odobe obucene u crne kese za djubre e ja sam bio sa njima dok nisu otisle posle sam ostao sa drugom.
sta ces kad sam dzentlmenDushan S wrote:Pustio si devojke da same nose đubre kući, c c ce bio sam i ja na onoj eko svirci...ako je neko video dve .....da kazemo zenske odobe obucene u crne kese za djubre e ja sam bio sa njima dok nisu otisle posle sam ostao sa drugom.
Kako su se zvale posto sam i ja blejao sa zenama kesama na toj svirciac10 wrote:e bio sam i ja na onoj eko svirci...ako je neko video dve .....da kazemo zenske odobeobucene u crne kese za djubre e ja sam bio sa njima dok nisu otisle
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest