E sad, nasao sam jednu staru gitaru (na njoj je cak negde i urezan datum "31.5.1980.") Sada, posto se ja ne razumem u gitare, ali ono, nikako, evo par slika, pa da mi vi kazete da li bih na ovoj gitari mogao da naucim da sviram, pa posle nekog vremena (tipa nekih pola godine, ili koliko god bude potrebno vremena) da kupim elektricnu... Naime kad sam bio mali, ja sam pokidao tanku E zicu i onaj deo od civije sto drzi zicu sa zupcanikom je ispao - izgubio sam ga... Na par mesta, gitara je izgrebana i to... Evo par slika, pa mi vi recite da li da kupim samo civije (za nekih 1000-2000 dinara) ili da kupim novu gitaru (za koju bas i nemam nesto puno para da dam...) Inace sto se tice ucenja, planiram da "uzmem" nekog profu...
Evo kako izlgeda:

Evo ga vrat:

Evo je glava sa civijama (tacno se vidi koji deo nedostaje):

Evo je rezonantna kutija (ili kako god da se zove xD ):

E evo, ovo je valjda "marka" gitare (inace ako neko ne moze da procita, pise "Lark, Made In China" i nesto na kineskom:

A evo mesto gde je malo izgrebana i to:

I ovde ima neka "izbocina", ne znam sta je to, mozda cete vi znati...:

Inace, zice na gitari su nove, znaci da li da kupujem civije pa da ucim da sviram na ovoj pa onda na elektricnu, ili da ovo bacam, tj. da ostavim kao uspomenu staru 29 godina i da kupujem novu?
P.S. Cisto da napomenem da imam 15 godina, ali mislim da u ovoj prici to nije bitno

Unapred zahvalan...