ej kako radi?????, kao i obicno, ti i ja o istim stvarima razmisljamosl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Oprema Koju Imate
Cestitke brate!sl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Ugradnja ssl-1 je najbolja stvar koju sam sa svojom gitarom uradio.
Ja ne bih uzimao ceo set ssl jedinica jer bi bridge bio tisi od neck-a. Bolja kombinacija je kec u neck i mid a 5 ili neki jaci u bridge.
- Guitar_thrill
- MF veteran
znaci ogromna je razlika? Ja sam uvek mislio da je to neka sporedna stvar....

Ogromna razlika.
Tek kad sam ga ugradio sam shvatio koliko je gitara bila "mrtva" sa stock magnetom.
Tek kad sam ga ugradio sam shvatio koliko je gitara bila "mrtva" sa stock magnetom.
Razlika je ogromna u odnosu na stock magnet - ssl ima mali output i pravi, lep i okrugao ton, tj. THE ton. Stock magnet mi se nikako nije dopadao, previse je naginjao na treble i imao je nesto jaci output zbog koga sam stalno nesto cackao oko tone pota, a nikako nisam uspeo da dobijem zvuk koji zelim. Sada, kada sam stavio ovaj ssl, sam tek ukapirao koliko je ovaj stock magnet gusio gitaru. Ssl je prava stvar. (Od kako moj muz spava na njemu, on vise ne 'rceGuitar_thrill wrote:koliko je primetna razlika u zvuku od standardnih?
Hvala brate! Mogu da lupim masTnoFunkomat wrote:Cestitke brate!sl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Ugradnja ssl-1 je najbolja stvar koju sam sa svojom gitarom uradio.
Ja ne bih uzimao ceo set ssl jedinica jer bi bridge bio tisi od neck-a. Bolja kombinacija je kec u neck i mid a 5 ili neki jaci u bridge.
Btw, kako mislis da bi bio tisi od necka?
Funkomat wrote: Tek kad sam ga ugradio sam shvatio koliko je gitara bila "mrtva" sa stock magnetom.
Pa tisi... sviras pola pesme na neck-u, prebacis na bridge za ostatak pesme i ton bude tisi. Blizu kobilice manje vibriraju zice pa je ton tisi... Moze da se sredi podizanjem/spustanjem magneta ali to oduzima na kvalitetu zvuka. Mozda tebi to ne bi ni smetalo ali ja sam upravo zbog toga zamenio stock magnet. Ako nisi primecivao na stock magnetima, verovatno ti nece smetati sa setom ssl jedinica.sl0e wrote: Btw, kako mislis da bi bio tisi od necka?
Ja volim jaci magnet u bridzu. Kad prebacim u bridge za solo i dobijem onaj mali bust, taman toliko da se fino probijem kroz bend... Milina.
Civije sam i ja zamenio al sto ti smeta tone pot?
Pa generalno bih voleo klasicno ozicenje i magnete sa klasicnim outputom, pa bih ja posle gazio buster po potrebi za veci output. Inace i meni odgovara taj blagi boost kada se prebaci na bridz poziciju, ne bih se odrekao toga. Imas li mozda neki predlog oko magneta, sta da pogledam/poslusam? Nemam uopste iskustva sa magnetima, ali mi se dopada zvuk 57/62 Fender seta, i evo sada ovih Dankana.
Novina u lancu! Ne zove se dzabe kul... pogledajte kako samo izgleda:

VINTAGE POWER SOURCE!

VINTAGE POWER SOURCE!
-
Kill surf city
Jel' vajbuje valjano?

- Hillybilly
Cooooool!!!
Gde, kako, koliko.........?
Gde, kako, koliko.........?
predpostavljam da je banzai u pitanju...
a surf green je extra...mada bolje leži za neku tremolo pedalicu, ali nema veze! 
joj @Funkomat bash su drazesne te Danelectro pedalajz, probaj negde da nadjes i onaj ljubicasti delay strava je. Provali i baterija Danelectro
extra
E kakav si čovek, nabaviš ovako C00L stvar i mrzi te da lepo iškljocaš pedalicu. Nećemo fotke sa neta!
Sjajna stvar, čestitam matori!
Sjajna stvar, čestitam matori!
- whosyourdaddy
ej super, obozavam vibe-ove! aj sad gutshots i snimci, brzo,brzo! 
- Guitar_thrill
- MF veteran
Dje si nabavio i kako radi i kolko para?
cestitam!
Ja sam je nesto slusao na youtube, ali utisci su mi podeljeni, negde mi zvuci suvise usiljeno,a negde bas fino legne...valjda zavisi i kako ko podesi

Ja sam je nesto slusao na youtube, ali utisci su mi podeljeni, negde mi zvuci suvise usiljeno,a negde bas fino legne...valjda zavisi i kako ko podesi