ej kako radi?????, kao i obicno, ti i ja o istim stvarima razmisljamosl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ej kako radi?????, kao i obicno, ti i ja o istim stvarima razmisljamosl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Cestitke brate!sl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Razlika je ogromna u odnosu na stock magnet - ssl ima mali output i pravi, lep i okrugao ton, tj. THE ton. Stock magnet mi se nikako nije dopadao, previse je naginjao na treble i imao je nesto jaci output zbog koga sam stalno nesto cackao oko tone pota, a nikako nisam uspeo da dobijem zvuk koji zelim. Sada, kada sam stavio ovaj ssl, sam tek ukapirao koliko je ovaj stock magnet gusio gitaru. Ssl je prava stvar. (Od kako moj muz spava na njemu, on vise ne 'rceGuitar_thrill wrote:koliko je primetna razlika u zvuku od standardnih?
Hvala brate! Mogu da lupim masTnoFunkomat wrote:Cestitke brate!sl0e wrote:Od danas SSL-1 magnet u bridz poziciji. Ovo sam trebao davno da uradim, razmisljam da stavim ceo set.
Ugradnja ssl-1 je najbolja stvar koju sam sa svojom gitarom uradio.
Ja ne bih uzimao ceo set ssl jedinica jer bi bridge bio tisi od neck-a. Bolja kombinacija je kec u neck i mid a 5 ili neki jaci u bridge.
Funkomat wrote: Tek kad sam ga ugradio sam shvatio koliko je gitara bila "mrtva" sa stock magnetom.
Pa tisi... sviras pola pesme na neck-u, prebacis na bridge za ostatak pesme i ton bude tisi. Blizu kobilice manje vibriraju zice pa je ton tisi... Moze da se sredi podizanjem/spustanjem magneta ali to oduzima na kvalitetu zvuka. Mozda tebi to ne bi ni smetalo ali ja sam upravo zbog toga zamenio stock magnet. Ako nisi primecivao na stock magnetima, verovatno ti nece smetati sa setom ssl jedinica.sl0e wrote: Btw, kako mislis da bi bio tisi od necka?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest