Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mislim_stvarno

Re: Oprema Koju Imate

Post by mislim_stvarno » 08 Dec 2010, 19:01

lep izbor :D :ziveli:

Strat08

Post by Strat08 » 08 Dec 2010, 19:52

mislim_stvarno wrote:lep izbor :D :ziveli:
I vizuelno i pod rukom :D Hvala :ziveli:

vasko

Post by vasko » 08 Dec 2010, 19:58

Image

gitara je fenomenalna!

kako se zove model i koliko kosta?

Audio

Post by Audio » 08 Dec 2010, 20:07

Evo i ja kao novi clan da kazem sta imam. Nekada sam se "palio" na pedale, procesore , stereo . . .
Danas, kada sam se posle 10 godina nepipanja gitare opet vratio muzici imam samo Fendera iz 84 god, Roland cube 60, FS5 Boss footswitch, Hercules stalak, Neutrik kablove i trzalicu. Nista mi vise ne treba.Zvucim i sviram bolje nego ikada. Doduse, gitara mi je do jaja mada neki ne cene taj model. Ovaj na youtube-u je apsolutno isti kao moj i zvuci savrseno.

http://www.youtube.com/watch?v=RnlSSy7f9lg

Nemam nista protiv pedala i tako to ali, kada covek malo sazri kao osoba neminovno ce sazreti i kao muzicar tako da vam zavidim sa jedne strane sto ste mladi, puni ideja i etuzijazma. Samo napred, kupujte, skupljajte i uzivajte. Jednog dana vam nista od svega toga nece trebati. Bicete srecni, kao ja sada samo da uzmete gitaru u ruke i uzivate u njenom zvuku onako na prazno, bez icega.

nebojsak

Post by nebojsak » 08 Dec 2010, 21:46

Misliš?

Aj javljam se kad napunim 50.

Strat08

Post by Strat08 » 08 Dec 2010, 21:51

vasko wrote:
gitara je fenomenalna!

kako se zove model i koliko kosta?
Iskreno, gitara je srednje klase i samim tim nije nista spektakularno, ali se moram sloziti da prelijepo izgleda, sto me je prvo privuklo, a drugo je svirljivost vrata, a plus je gitara perfektno setapovana, niska akcija zica, ma samo da sviraš po cijeli dan nikako ti ne moze dosaditi :D Nije uopšte skupa, 35.000 rsd, model je RGA 42 BK...

Imam je dan i nisam još formirao mišljenje o njoj, vidjecemo na probi kad otpanjim pojačalo kako zvuči, sad za sad sam zadovoljan, htio sam žešću gitaru, normalnog oblika, da vrat pristojno leži u ruci, i zvuk da bude zadovoljavajući, mislim da sam to i dobio, a vrijeme će pokazati svoje. Isprva sam htio ZW LP Epi., ali ga nema nigdje, i probao sam drugi ZW model, ali nisam bio zadovoljan, da ne serem gitara je skroz ok, ali ja sam trazio nesto malo univerzalnije, a i bilo mi se teško rastati od 600 evra, ovako sam kupio ovu za 350, prodaću LTD-a za 200 i još ću dobiti nekih para od stipendije i sve to uložiti u opremu i mislim da je to puno bolje rješenje s obzirom da imam jednu dobru gitaru (Fender-a) za R'N'R i ovu solidnu za HC... Ako se neko odluči za kupovinu ove gitare, neka me cimne na pp napravicu snimak preko line 6 POD-a i UX2, pa mislim da cete moci solidno čuti kako zvuči, a ima i po YT dosta finih snimaka iste :ziveli:
Last edited by Strat08 on 08 Dec 2010, 21:54, edited 1 time in total.

rosoneri

Post by rosoneri » 08 Dec 2010, 21:53

http://www.kupujemprodajem.com/Epiphone ... ter_id=355

ali mnogo je zacepio, bar mi se tako cini.

Strat08

Post by Strat08 » 08 Dec 2010, 21:58

rosoneri wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Epiphone ... ter_id=355

ali mnogo je zacepio, bar mi se tako cini.
"Ukrao" mi je ispred nosa, i sad se pokajao :mrgreen:

Naime, bila je u BG-u u Music Trade-u samo par dana prije nego sto cu ja doci da je probam i kad sam dosao kazu otisla prije dva dana :cry:

Pa model sa pasivnim je 60.000 (to znam), ovaj sa aktivnim kaze da je nov 80 i kusur, ja stvarno ne znam tačno koliko je....

Born_Dead

Post by Born_Dead » 08 Dec 2010, 22:10

aaaaa,jedina mana kod epija je to sto nema lep klin,emg,dosta high output pasivnih magneta ima lepsi klin tako da ako koristis clean i nije bilo najbolje resenje .

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 08 Dec 2010, 22:14

i ja sam u music tradeu prije oko 2 sedmice trazio ZW za druga i rekli mi otisla juce :mrgreen:

a u ponedeljak bio u mitrosu trazio za tog istog druga ima li jackson DK2M i nije bilo, i svidi mi se ovaj ibanez rgr 465 i uslikam da mu je pokazem,
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara :mrgreen:

Image

Born_Dead

Post by Born_Dead » 08 Dec 2010, 22:22

koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opreme :D pa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.
Image
Image
Image
Image
Image

Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima :D ) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11 :)
Last edited by Born_Dead on 08 Dec 2010, 22:35, edited 1 time in total.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 08 Dec 2010, 22:25

Kako je sexy ovaj ibanez, maple-u mnogo lepo legne crveni finish (a svidja mi se i sto su maznuli foru za neck magnet sa js2400)

(kao plavusi crveno :mrgreen: )
Image

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 08 Dec 2010, 22:30

neki limited edition ibanez, na fazon rg 565 iz 80-ih, i jos ima D-activator + Air Norton... oko 600 evrica, a ovaj moj drug trazi djitru sa maple vratom i floydom, i ja mu nadjem ovo kaze ne svidja mu se crvena boja... pa ubij se :mrgreen:

Strat08

Post by Strat08 » 08 Dec 2010, 22:45

Born_Dead wrote:aaaaa,jedina mana kod epija je to sto nema lep klin,emg,dosta high output pasivnih magneta ima lepsi klin tako da ako koristis clean i nije bilo najbolje resenje .
Vidis, to nisam znao, zadovoljan sam klinom na ovom Ibanezu...

Solomon wrote:i ja sam u music tradeu prije oko 2 sedmice trazio ZW za druga i rekli mi otisla juce :mrgreen:

a u ponedeljak bio u mitrosu trazio za tog istog druga ima li jackson DK2M i nije bilo, i svidi mi se ovaj ibanez rgr 465 i uslikam da mu je pokazem,
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara :mrgreen:

Image
Nuto, jeba maaaajku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I drugaru koji je bio sa mnom se svidio "crvendać", meni nije nešto ekstremno, pogotovo posle cijene kad sam vidio :mrgreen:

Dimo

Post by Dimo » 08 Dec 2010, 22:47

Born_Dead wrote:koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opreme :D pa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.
Image
Image
Image
Image
Image

Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima :D ) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11 :)
Svaka cast,nek te sluzi 1000godina,jesi novu kupio,i gde ?

Post Reply